Gottová v slzách kvůli nucenému stěhování | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Gottová v slzách kvůli nucenému stěhování

Dominika Gottová se loučí se Šárkou Rezkovou
Dominika Gottová se loučí se Šárkou Rezkovou (CNC_Pavel Machan)

Je to tady! Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) se odstěhovala do nového bytu! Dominiku Gottovou (46) na definitivně novou životní cestu vyprovodila kamarádka, zpěvačka Šárka Rezková (51) s celou svojí rodinou. Právě u nich slavíkova dcera od návratu do Česka našla dočasný azyl.

Díky tomu, že má Dominika v práci nucené volno, bar v obchodní centrum Nový Smíchov je uzavřený z důvodů šíření koronaviru, měla celý týden možnost si v klidu zabalit. „Mám jednou tolik věci, než když jsem přijela z Finska. Přibyla mi spousta kosmetiky a oblečeni,“ svěřila se Nedělnímu Aha! slavíkova dcera.

„Poslední noc jsem moc dobře nespala, protože jsem pořád přemýšlela jestli jsem si sbalila všechno. V novém bytě budu bydlet v provizoriu, protože jsem si chtěla koupit nábytek a novou postel, ale kvůli uzavřeným obchodům se mi to nepodařilo. Naštěstí starou postel a stůl s židlemi mám. Tak to nějak přežiju,“ plánuje si s úsměvem Dominika, která měla během svého stěhovaní na obličeji respirátor. Ten jí pořídili přátelé. Pravě s nimi se ve velkém včera dopoledne loučila.

„Dali jsme si cigárko, čaj a dobrou snídani a pak jsme dojetím poplakali. Jsem Šárce a její rodině za vše nesmírně vděčna,“ rozloučila se s námi Dominika a vplula do svého nového bydliště v pražských Vysočanech.



Přečtěte si
inocenta
22. 3. 2020 • 13:10

Nedůvěra a neláska...... a přitom by to mohlo být tak jednoduché. Dříve se vešla velká rodina do jedné světnice, a každé další dítě se také najedlo. Vše jde,když je láska.

rydlo
22. 3. 2020 • 11:16

Dominika pracuje v Obchodním centru Nový Smíchov? A ne v baru v nákupním centru Paladium? A nebo novináři píší, co jim slina na jazyk přinese?

majojo
22. 3. 2020 • 09:30

Ona je fakt blbá. I tu roušku jí museli obstarat přátelé. No hlavně že má spoustu kosmetiky. A Tima v záloze. Schválně, kdypak se mu prořekne, kde bydlí?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.