Tahle drzost nezná hranic! Plán, jak »oškubat« Ivanu a holčičky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tahle drzost nezná hranic! Plán, jak »oškubat« Ivanu a holčičky

Kdo má zálusk na Gottovy peníze?
Kdo má zálusk na Gottovy peníze? (Foto Aha! – Pavel﷯ Machan, Profimedia.cz, Herminapress.cz)

Když Dominika Gottová (46) uspořádala pro média tiskovou konferenci, Timo Tolkki ji zpovzdálí pozoroval. Následně si neváhal na chování své stále ještě ženy postěžovat fanouškům na sociální síti a nastínit tak i svůj plán.

Podle webu idnes.cz ho pondělní prohlášení dcery Karla Gotta notně naštvalo, třebaže připouští, že mu nerozuměl. Přesto se prý nehodlá vzdát. „Moje bývalá manželka uspořádala tiskovou konferenci v Praze. Nerozuměl jsem, co řekla, ale nenechám to jen tak. Podle finského práva vlastním padesát procent všeho, co vlastní nebo získá od Karla Gotta. Je také držitelkou padesáti procent mých dluhů ve Finsku. Kontaktoval jsem zde právníka, abych zjistil, co je legálně moje,“ napsal finský hudebník na Facebooku.

Zároveň se ho také mělo velmi dotknout, že Dominika po proslovu jen prošla kolem něj, aniž by ho pozdravila. „Tohle je konec! Ani jsi mi neřekla ahoj. Už ti nikdy nepomůžu! Buď dostanu padesát procent vydavatelství Karla Gotta, nebo nepodepíšu rozvodové papíry. Mám právníka. To, co jsi mi udělala dnes, je něco, co ti nikdy nebudu schopen odpustit,“ napsal Timo následně Dominice podle webu Expres.cz na WhatsApp.

Pak se ale situace mezi dvojicí údajně zase vyrovnala. Nejstarší Gottova dcera se totiž měla později finskému kytaristovi omluvit. „Dominice jsem odpustil. Ráno mi volala a omluvila se mi za své chování po té tiskové konferenci. Řekla mi, že celou akci zorganizoval jeden novinář, a proto se mnou nemohla mluvit. Pouze četla prohlášení, které on pro ni připravil. Byla na mne velice milá a změnil jsem tedy názor. Budu jí nadále finančně podporovat,“ svěřil se Expresu Tolkki.

Jenže k odborníkům na právo se navzdory usmíření přece jen vydal. „Setkal jsem se se dvěma právníky, oba dva byli velice milí. Řešili jsme spolu několik věcí. Jednou z nich byl můj rozvod s Dominikou. Nepůjde ale o žádnou rozvodovou válku, právníci budou zastupovat nás oba. Budu s nimi také řešit mé dluhy ve Finsku a podnikání v Praze. Trvám dále na tom, že mi náleží část dědictví Karla Gotta. V současné době všechno řeší právníci, kterým plně důvěřuji. Mám od nich zajištěný full service,“ dodal Timo, kterého služby české advokátní kanceláře prý vyjdou na 1000 eur. Jak je vidět, peníze zesnulého Mistra jsou vábničkou, které se jeho zeť nehodlá jen tak lehce vzdát.

Na prohlášení Dominiky Gottové se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sestra
4. 3. 2020 • 16:12

tvl holcicky :/ nejsou to zadny batolata a Sarlota uz taky vydelava.

sestra
4. 3. 2020 • 16:11

Dorota oskubala Karla, Timo chce oskubat Dorotu skube se to navzajem.

-bello-
22. 2. 2020 • 16:23

jity

1/3 obyvatel činí 3 mil. 539 tis.Takže jste se asi sekla, ale i tak otázka zní:jak víte, jak těm dětem je? A jak předpovídáte, že tyhle " půjčovací " děti v budoucnu vychovají své děti? A proč jsou narvané dětské psychologické poradny !

jity
22. 2. 2020 • 12:23

Dominika by potřebovala léčbu i bulvární novináři se všimli, že neni psychicky v pořádku. Kecy, že si nese špatné dětství s sebou je blbost, to by muselo být alespoň třetina národa na nervy. Kolik lidí je rozvedeno a kolik otců dnes už i matek se o své děti nestará. Přesto ty děti se o sebe umí postarat. Dominika neni holt k ničemu, dokonce ani k práci.

malavelka
22. 2. 2020 • 10:35

Ve Finsku je všechno jinak. Leckde je zákonem daná stejná životní úroveň nejdn pro oba manžele, ale i po jejich rozvodu. Myslím, že je to tak v pořádku. Nebo by to tak logicky mělo být, když manželství trvalo delší dobu, kdy žena převzala péči o děti a o rodinu, a nemohla dělat kariéru jako její manžel.Není v souladu s dobrými mravy,kdfyž je u soudů brána na hůl. A někdy se to děje. Stejně tak by Dominika neměla být jakoby prakticky vyděděná svým otcemI tak ji dlužil klidné a spokojené dětství.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.