Dominika Gottová: Nová láska na obzoru? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominika Gottová: Nová láska na obzoru?

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Michal Protivanský)

Dominika Gottová (46) si dává dohromady svůj nový život. Přestěhovala se z Finska zpátky do Česka a našla si novou práci. Jediný, kdo ji v jejím novém začátku brzdí, je její manžel, hudebník  Timo Tolkki (53).

Muzikant Tolkki přiletěl do Prahy, ve špinavém triku a teplákách zabojovat o svou stále ještě manželku.  Dominiku navštívil v práci, prosil o peníze a o to, zda by spolu v Praze nemohli bydlet společně.

Zatímco Tolkki čekal, že se jeho snaha o obnovení vztahu podaří, Dominika má v jejich společném žití jasno. „Návrat do vztahu jsem odmítla. Musí si se vším poradit sám,“ svěřila se iDNES.cz. dcera Karla Gotta (†80) s dovětkem, že nového partnera rozhodně nehledá, protože ještě nemá vyřešený současný vztah. 

Přestože se život s dcerou legendárního zpěváka nemazlil, pokouší se být optimistka a věří, bude už jen líp. Život v Čechách se jí líbí, do Finska se vracet nehodlá. „V Čechách je na rozdíl od Finska víc živo, je kam chodit. I lidé jsou usměvavější než ve Finsku. Těším se na léto, protože chladu už mám plné zuby,“ svěřila se pro iDNES.cz.

Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
2. 2. 2020 • 13:30

Dominika svému otci dokázala, že umí jen natahovat ruce. Sama se neuměla uživit?

janapi
1. 2. 2020 • 22:47

adonis - Kde jste vyčetl-že jako prvorozená má mít největší díl z dědictví? Pokud vím-tak je to manžel/ka - která má v péči ještě 2 nezletilé dcerky.a i ty mají nárok ..Dominika i její matka -později i manžílek Timo jen dokázali natahovat ruce-Karle dej.... Zcela určitě své rozhodnutí o majetku si Karel řádně promyslel i pojistil u notáře proti případným vyděračům!

rydlo
1. 2. 2020 • 21:01

(adonis) Nikdo se nemůže divit Gottovi, že nechtěl, aby Dominika dědila, protože by s tím jejím netáhlem všechno hned prochlastali! Vždyť peníze, co dostala Dominika od Gotta - asi dva a půl mil. a skoro dva mil. za prodaný byt rozfofrovala během dvou let a zase si začala „půjčovat” od táty! Tak udělal opatření a Dominika může být ráda, že dostala od Gotta alespoň nějaké vyrovnání a že jí přímo nevydědil, protože u nás závislost na alkoholu, drogách, zadlužování a nesplácení dluhů je důvod k vydědění. Gott musel živit i jejího nemakačenka, poslední dobou jen z něj tahali peníze a ještě stačili dělat další dluhy, to mohl Gott rovnou peníze házet do bezedné studny a vyšlo by ho to nastejno! A určitě nezáleží na tom, zda je Dominika prvorozená, ale jak se rozhodl Gott! A Gott nebyl nesvéprávný, aby si všechno pojistila „macecha”! Asi jen nechtěl, aby peníze, které on vydělal, prochlastal nějaký Timo!

adonis
1. 2. 2020 • 19:24

Dominika jako prvorozená dcera KG, měla být dědičkou velkého majetku, bohužel její macecha si dopředu pojistila všechno jmění pro sebe a své dcerky. Takže je nucena dávat rozhovory pro AHA. Nevidím na tom nic špatného v tuto chvíli, a v jaké situaci se nachází.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.