Velkorysá Ivana Gottová: Pomoc osamělé Dominice? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Velkorysá Ivana Gottová: Pomoc osamělé Dominice?

Ivana Gottová, Karel Gott,  Dominika Gottová
Ivana Gottová, Karel Gott, Dominika Gottová (Archiv Blesku)

Po smrti svého manžela Karla Gotta (†80) komunikuje vdova s veřejností zásadně jen prostřednictvím tiskové mluvčí Anety Stolzové. Není tedy jasné, co skutečně prožívá a jestli se už rány alespoň částečně zacelují. Přesto ale nezůstává k okolí lhostejná.

Ivana Gottová hlídá situaci a je velmi bedlivá, aby nedošlo k zneužití jména jejího zesnulého manžela. Také se nadále snaží, byť v zastoupení, komunikovat s Gottovými fanoušky. Těm nedávno nechala tlumočit přes tiskovou mluvčí následující vzkaz. „Drazí příznivci mého manžela, touto cestou vám všem ze srdce děkuji za veškerá vyjádření soustrasti, která jsme od vás v uplynulých týdnech v tak velkém počtu obdrželi a stále dostáváme. Vaše slova podpory jsou pro naši rodinu v těchto nesmírně těžkých časech velkým povzbuzením,“ zaznělo v jejím oficiálním vyjádření.

Přes tiskovou mluvčí Anetu Stolzovou měla podle magazínu Sedmička zároveň vzkázat, že se nyní velmi snaží pomáhat nejstarší dceři svého muže, Dominice, která se rozhodla pro odchod od manžela a začíná v Česku téměř od nuly. Jak tomu ale je ve skutečnosti, ví  jen ony samy. S jistotou se dá tvrdit, že se o svůj odraz ode dna statečně pokouší sama Dominika, která spoléhá na vlastní síly a neváhá se živit jako „obyčejná“ servírka.

Na rozhovor s nejstarší Gottovou dcerou Dominikou se můžete  podívat zde: 

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
safinka59
18. 2. 2020 • 07:19

Gottová z Finska je alkoholička, oteklá a prolhaná ! Její tiskovka byla k smíchu, neuměla ani přečíst napsaný text ! Jeden den se válí s Timem v posteli, druhý den to dementuje... také děkovala pouze přátelům, o rodině se vůbec nezmínila. Tvrzení, že vdova Gottová jí pomáhá, chce pomoct...jsou také kecy !!!
Tu vožralku hnát bičem do Finska, kde poslední léta nepracovala vůbec a ty dluhy pomáhala Timovi prohlubovat ona !!!

janapi
27. 1. 2020 • 07:59

hanainge.....slovy herce Kopeckého ze známého seriálu: Kdyby blbost nadnášela-tak zde lítáte jako holubička (já upravuji-jako kometa)!

makmark
17. 1. 2020 • 10:37

Vazeni diskutujici, asi máte svých vlastních zivotnich problémů plnou pudel, že musíte ještě jako extra bonus zkusene komentovat zivoty jiných.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.