Dominika Gottová (46) se pro provalené nevěře manžela vrátila zpět do Česka. Aby neskočila na ulici, si samozřejmě musí dcera Karla Gotta (†80) hledat práci. Už má nabídky?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já bych chtěla vědět, co má Dominika Gottová v F1 za práci! Muzice přece nerozumí !
Já si pamatuju, jak jednou převzal Gott po Y.Přenosilové nějaký
pořad o muzice v rádiu.Vím, že jsem Přenosilovou poslouchala a fakt to dělala dobře !, muzice rozuměla ! a navíc, její proslov byl bezva!
Gott, který to po ní vzal byl škrobený, mluvit do toho neuměl a bylo hmatatelně cítit, jak ten text školácky otrocky čte. Klesal hlasem na konci vět tak, jak to učí prvnáčky na základce a vyslovoval tak, že skoro artikuloval odděleně hlásky.Normální režisér by takového spíkra vyrazil! Ne však Gotta. Pořad byl trapný, přesto nechali doběhnout natočené díly. Přestala jsem sledovat / a nejen já/. Pan Gott se neosvědčil.Něco podobného byla i Gottová v Prima TV.Tak mě zajímá, kam až se Gott Family rozleze za pár let.Jsou tady ještě nejmladší holky Gotta a ty taky nejsou nijak studijní typy, tedy se předpokládá, že budou dělat " kulturu " a čeští blbečkové budou tvrdit, jak jsou holky úžasné.
Ach jo, zase Gott a i na Silvestra bude Gott v ohňostroji.Mám dost !
Prý leta pracovala za barem.... Možná tak na vysoké židli u baru ale spíš se sjížděla doma s tím svým exotem krabičákem a práškama. Kdysi taky plácala že je kosmetička... Zajímavé jak podle druhu článku dávají jednou fotku odulé fetky a příště hodně starou z doby kdy ještě trochu vypadala.
Když shání práci neúspěšný nemakačenko, ale s papínkem za perdelí, všichni se můžou přetrhnout, aby mu sehnaly nějakou tu zašívárničku. Domča už své kvality prokázala několikrát, má ovšem zdárně našlápnuto na jepičí kariéru hvězdy Ornelly Koktové.