Dominika Gottová: NÁVRAT k manželovi?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dominika Gottová: NÁVRAT k manželovi?!

Dominika Gottová a Timo Tolkki v Praze
Dominika Gottová a Timo Tolkki v Praze (Foto: R. Klejch, Facebook)

Pro Dominiku Gottovou byl rok 2019 opravdu bolestný. Zemřel jí milovaný tatínek a ještě se jí rozpadl vztah s nemocným a zadluženým manželem, a to poté, co mu přišla na nevěru. Co čeká podle hvězd Dominiku v roce letošním? A jak to bude s jejím vztahem k Timovi?

„Dominika se od Tima bohužel nedokáže úplně odstřihnout, touží alespoň po spojení ve formě přátelství, jenže to není možné. Timo ji totiž bude stahovat dolů. Neměla by litovat sebe ani jeho, vede to jen na scestí. Ještě v tomto roce bude mezi oběma probíhat pokus o udržení kontaktu. V druhé polovině roku dojde k úřednímu rozchodu, a to přinese Dominice do života mnoho světla. Dostane i novou nabídku partnerství, ale tento rok by se měla věnovat spíše jen sama sobě… Práce na uzdravení bude zasahovat i do dalších let. Jen pozor na návraty ke starému a známému… Je potřeba vytrvat,“ tvrdí podle Aha! Pro ženy kartářka a vědma Jana Nadzieja.

Dominika Gottová otevřeně v Blesku: Vím, že jsem tátu zklamala!

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
hanainge
12. 1. 2020 • 09:13

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři, které tady píšou: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová od 01.10.2019 je velmi smutná, protože zemřel její otec Karel Gott a k tomu má problémy s manželem. Nemusíte se chovat jako prase a zvětšit bolesti Dominiky Gottové, ale máte povinnost jako tvory Pána Boha, chovat se vždycky slušné i vůči Dominice Gottové, jí psát krásné slova a jí pomáhat. To je správné chování!!! Musíte vědět, že Pán Bůh opravdu existuje, že Pán Bůh je všemocný a že Pán Bůh potrestá každého člověka, který se choval špatné. To platí i pro vás!!! To, co vysíláte, dostanete jednoho dne zpátky, to musí být vám jasný!!! Novináři měli by konečně nechat Dominiku Gottovou v klidu.

majojo
11. 1. 2020 • 18:55

Celá tahle šou určená pro média je pravděpodobně předem domluvená akce, kterou vymysleli dva vypatlanci. Všechno bude trvat do chvíle, dokud notář nesdělí obsah Gottovy závěti, Domča nezjistí, co dostane či nedostane a jestli jí ke korýtku pomůže nějaký vyčůraný právník. Pak si padnou s Timem do náruče, bulvár zaslzí a bude happyend.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.