Dominika Gottová (46): Nechtěné překvapení od manžela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dominika Gottová (46): Nechtěné překvapení od manžela

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto: Robert Klejch, archiv)

Zdá se, že česká metropole zažije v nejbližších hodinách drama! Do Prahy totiž podle svých slov letí stále ještě manžel Dominiky Gottové (46). Muzikant Timo Tolkki (53) dokonce tvrdí, že si chce se svojí ženou ve městě pronajmout byt. Podle nejstarší dcery Karla Gotta (†80) to ale nepřichází v úvahu!

Už měsíc a půl se Dominika dává v Česku do pořádku. Z Finska na začátku prosince utekla proto, že její maniodepresivní manžel nasekal obrovské dluhy, okradl ji o cennosti, které prodal a ještě jí podváděl s mexickou metalistou Claudií Pearlovou (24). Timo ale nehodlá dát Dominice pokoj a chce ji zpět.

„Letím do Prahy za Dominikou. Budeme spolu bydlet,“ napsal v noci na pátek Aha! z Mexika, kde v posledních dnech pracovně pobýval. Kdy přesně přiletí, ale nebylo do uzávěrky tohoto vydání jasné. Na svém Faceboku Timo napsal, že dorazí do Prahy přes Amsterdam a Moskvu. V české metropoli měl přitom Dominiku navštívit až v březnu. 

„Přislíbila jsem mu, že se s ním v tom březnu setkám, ale ne, že s ním budu bydlet! A on mi teď píše, že už sem letí a pronajmeme si byt spolu? To opravdu nepřichází v úvahu! Já s Timem bydlet nebudu a živit ho taky nehodlám!“ řekla včera kategoricky Dominika, která pracuje v baru v centru Prahy.

Zná její současnou adresu

Dominika se bojí, že za ní Timo pojede do Mníšku pod Brdy, kde bydlí u své kamarádky, zpěvačky Šárky Rezkové (50). „Ví adresu, psala jsme mu jí v prosinci, když mi nabídl, že mi pošle důležité věci a dokumenty, které jsem v Helsinkách zapomněla. Ten balík přišel, za to jsem mu poděkovala,“ svěřila nám Gottová

Luxusní byt na Vinohradech

Muzikant Timo Tolkki také tvrdí, že si v Praze s Dominikou pronajmou luxusní byt v Krkonošské ulici na Vinohradech, blízko Riegrových sadů. Na inzerované nájemné 35 000 korun měsíčně by ale sotva měli. 

Video s Dominika Gottová najdete zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zlobit
18. 1. 2020 • 14:11

Redakce má staré informace, Timo je už v Praze a nechal se fotit u Gottova hrobu.

DWEI
18. 1. 2020 • 08:36

Období Rychtář - Bartošová, Gregorová -Koptík, Slováček - Patrasová, vystřídalo období Dominika - Timo Každodenní info je únavné pro všechny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.