Manžel Gottové v Praze: Tchán by tohle nevydýchal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Manžel Gottové v Praze: Tchán by tohle nevydýchal!

Timo přiletěl za Dominikou
Timo přiletěl za Dominikou (Martin Hykl, Robert Klejch)

Opravdu přiletěl! Do Prahy dorazil stále ještě manžel Dominiky Gottové (46)! Muzikant Timo Tolkki (53) o ni přijel ve špinavém triku a teplákách zabojovat. Ještě předtím na krátkou chvíli zavítal ve svém děsivém outfitu na hrob svého tchána Karla Gotta (†80).

„Škoda že jsem se nemohl zúčastnit pohřbu! Nebyl jsem pozvaný. Měl jsem tam s Domi být, vypadala tak smutně,“ prohlásil u místa Mistrova posledního odpočinku na Malvazinkách. „Odešel velký člověk. Má krásný hrob, takový si zasloužil,“ dodal na adresu muže, jehož peníze ho s manželkou držely při životech.

ODMÍTLA HLADOVÉHO TIMA
Po odchodu ze hřbitova se Timo vydal za svojí ženou do pražského obchodního centra Palladium, kde pracuje. Svým příletem ji pořádně naštval, a tak ho při setkání, které trvalo pouhých pět minut, seřvala. „Řekl mi, že nemá kam jít a nemá co jíst. Ale rázně jsem mu sdělila, že mu pomáhat nebudu!“ napsala Nedělnímu Aha! Dominika. Timo v Česku ale zůstává a tenhle příběh ještě rozhodně nekončí...

Na video z pražského návštěvy Tima Tolkkiho se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 1. 2020 • 11:13

Denně jsem mezi cizinci a denně sleduju, co zaplavuje Prahu.Uválený tepláky, trika jsou už běžným oblečením.Nejhůř na to jsou Japonci , chodí venku v pyžamu když si z hotelů odskakují ven na nákup.A naše ukrajinské spoluobčany pozná , bohužel nejen podle oblečení na první dobrou každý Čech, Francouzi jsou dost špinaví a klidně se válí v skupinkách na chodníku asi tak , jak doma v té své špíně Paříže a tak bych mohla pokračovat.Myslím, že aspoň Češi zatím bodují, ale jak dlouho, než je ta špína převálcuje ?

majojo
23. 1. 2020 • 18:10

Jedno je jisté: Zhubnout sem Timoušek nepřiletěl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.