Ivana a Dominika: Nečekaná omluva kvůli dědictví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivana a Dominika: Nečekaná omluva kvůli dědictví!

Ivaně Gottové vadí, že Dominika je hodně v zájmu médií.
Ivaně Gottové vadí, že Dominika je hodně v zájmu médií. (Blesk)

Brousí si zuby na milionové dědictví po Karlu Gottovi (†80). Timo Tolkki (53) chce své manželce Dominice Gottové (46) pomoci získat peníze po jejím zesnulém otci, a dokonce už navštívil advokátní kancelář v centru Prahy. Podle nejstarší Slavíkovy dcery jsou to jen výmysly a za jeho chování se omluvila vdově po otci Ivaně Gottové (44).

Pak se Dominika sesypala. Ze zdravotních důvodů se omluvila z práce a celý den se dávala dohromady. „To, co Timo vykládá médiím, byla poslední kapka k ukončení našeho nejen manželství, ale i přátelství. Je to nehorázná lež! Snažila jsem se pouze o to, mít s ním dobré vztahy,“ rozohnila se Dominika a vyslala jasný vzkaz na Bertramku. Rozhodně mě nebude zastupovat žádný jeho právník nepodnikám s ním žádné kroky vůči Ivaně Gottové, které se tímto za Tima omlouvám!“ řekla Gottová.

Vydělává sama
Dominika veškeré počínání Tima, který trpí maniodepresivní psychózou, považuje jen za výplody jeho choré mysli: „ Od chvíle, co jsem se vrátila do České republiky, si na svůj život vydělávám sama poctivou prací, on pouze poškozuje vztahy s mými přáteli a také ohrožuje mou práci. Timo, pokud mě máš aspoň trochu rád, nech toho. Prosím, přestaň mě ničit!“ A bývalý člen finské metalové skupiny Stratovarius? Sbalil si saky paky a odletěl včera pracovně do Kostariky. Ale slíbil, že se v březnu zase vrátí do Česka.

Právnička Slámová: Dala ruce pryč od Dominiky
Dominice dala kopačky uznávaná právnička Klára Slámová (42), která ji zastupovala v dědickém řízení po zesnulém Karlu Gottovi. Dva dny poté, co na její popud Dominika svolala tiskovou konferenci v parku a oznámila, že trvá na rozvodu s Timem, skončila jejich spolupráce. „Důvody jsem jí sdělila v dopise. Nebudu o nich mluvit, nezlobte se,“ napsala Slámová. „Nabídla jsem paní Dominice Gottové pomoc z dobré vůle, ale už to takhle dál nejde. Musí si ujasnit, co chce,“ dodala právnička, která obhajovala i Jiřího Kajínka (59). Dominiku její rozhodnutí překvapilo a pokusí se s právničkou spojit a vše vyjasnit.

 

Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
21. 2. 2020 • 03:15

Výše uvedený článek je nesmysl, protože ve skutečnosti Ivana Macháčková není vdova po Karlu Gottovi a Dominika Gottová nikdy se omlouvala u Ivaně Macháčkové, protože není důvod pro Dominiku Gottovou se omlouvat, protože Dominika Gottová jako JEDINOU DCEROU Karla Gotta samozřejmě ví, že Ivana Macháčková opravdu není manželkou Karla Gotta. To řekl mi Karel Gott sám.

Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. To řekl mi Karel Gott sám! Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Karel Gott mi taky řekl, že Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Jenom Dominika Gottová a charity zdědili od Karla Gotta. Pravda musí ven.

terrancero...@...
20. 2. 2020 • 16:53

www.GetMeets.Com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

rydlo
20. 2. 2020 • 10:42

Kdyby Dominika nehrála pořád komedii, tak nebude stále vzkazy Ivaně posílat přes bulvár, ale omluví se Ivaně přímo. A na finské ambasádě podle Tima nic o nějakém rozvodu Dominiky nic neví. Jak dlouho budou novináři „žrát” kydy obou ztroskotanců? Snad teď bude chvíli možnost koupit si časopis bez fotek odulých tváří obou komediantů, když Timo odcestoval, pokud ovšem jeho „výpadek” nenahradí Dominika v bulváru dvojnásobně.

vemenozmojistary
20. 2. 2020 • 05:25

Dominika fakt neví, co chce. Nejdříve že toho troglodyta nechce už vidět, pak s ním paří. Tiskovka v parku 😂😂😂 Omluvy Ivaně, ovšem ta na ni s@re, jen jí dělá ostudu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.