Ivana a Dominika: Nečekaná omluva kvůli dědictví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ivana a Dominika: Nečekaná omluva kvůli dědictví!

Brousí si zuby na milionové dědictví po Karlu Gottovi (†80). Timo Tolkki (53) chce své manželce Dominice Gottové (46) pomoci získat peníze po jejím zesnulém otci, a dokonce už navštívil advokátní kancelář v centru Prahy. Podle nejstarší Slavíkovy dcery jsou to jen výmysly a za jeho chování se omluvila vdově po otci Ivaně Gottové (44).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
21. 02. 2020 03:15

Výše uvedený článek je nesmysl, protože ve skutečnosti Ivana Macháčková není vdova po Karlu Gottovi a Dominika Gottová nikdy se omlouvala u Ivaně Macháčkové, protože není důvod pro Dominiku Gottovou se omlouvat, protože Dominika Gottová jako JEDINOU DCEROU Karla Gotta samozřejmě ví, že Ivana Macháčková opravdu není manželkou Karla Gotta. To řekl mi Karel Gott sám.

Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. To řekl mi Karel Gott sám! Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Karel Gott mi taky řekl, že Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Jenom Dominika Gottová a charity zdědili od Karla Gotta. Pravda musí ven.

terrancero...@...
20. 02. 2020 16:53

www.GetMeets.Com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

DutchSchulz
20. 02. 2020 11:11

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

rydlo
20. 02. 2020 10:42

Kdyby Dominika nehrála pořád komedii, tak nebude stále vzkazy Ivaně posílat přes bulvár, ale omluví se Ivaně přímo. A na finské ambasádě podle Tima nic o nějakém rozvodu Dominiky nic neví. Jak dlouho budou novináři „žrát” kydy obou ztroskotanců? Snad teď bude chvíli možnost koupit si časopis bez fotek odulých tváří obou komediantů, když Timo odcestoval, pokud ovšem jeho „výpadek” nenahradí Dominika v bulváru dvojnásobně.

vemenozmojistary
20. 02. 2020 05:25

Dominika fakt neví, co chce. Nejdříve že toho troglodyta nechce už vidět, pak s ním paří. Tiskovka v parku 😂😂😂 Omluvy Ivaně, ovšem ta na ni s@re, jen jí dělá ostudu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.