Dominika Gottová vyslala jasný vzkaz: Bertramko, jsem připravena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dominika Gottová vyslala jasný vzkaz: Bertramko, jsem připravena!

Ivana Gottová a Dominika Gottová
Ivana Gottová a Dominika Gottová (Archiv Blesku/Facebook: Karel Gott)

Dominika Gottová (48) svolala v centru Prahy tiskovou konferenci! Během prohlášení potvrdila rozhodnutí rozvést se s finským manželem Timo Tolkkim (53) a ochotu účastnit se veškerých vzpomínkových akcí spojených s jejím zemřelým otcem Karlem Gottem (†80). 

„Zdůrazňuji, že z mé strany trvám na rozvodu s ním a již celou situaci řeším s finskou ambasádou tady v Praze. Neplánuji zde s manželem bydlet, ani s ním žít. Chci si žít vlastní, nový život,“ rezolutně prohlásila Dominika Gottová

„Jsem připravena nést, spolu s dalšími členy rodiny, krásný odkaz, který zde můj otec zanechal. Jsem připravena se účastnit vzpomínkových akcí na mého tátu, stejně tak se ráda zapojím do projektů spojených s jeho jménem. Budou-li jejich pořadatelé chtít. Uvědomuji si, že nesu otcovu tvář a jeho geny a uvědomuji, jak je na mne ze strany veřejnosti nahlíženo,“ vyslala jasný vzkaz ohledně bližší spolupráce směrem na Bertramku Gottová.  



Přečtěte si
fido2
23. 2. 2020 • 10:40

Snad až se rozvede jí ta lakota Ivana něco malého dá...

svatadala
20. 2. 2020 • 10:26

Bože, do kdy budeme o té hnusné Dominice číst. Nevzdělané, nehezké, nechytré stvoření, milující pouze prachy K. Gotta. Alkoholička, feťačka a nemakačenko. On božský K.G. dobře věděl, proč vše napsal na svojí ženu Ivanku, která se o něj starala. O D.G., tu kapku, která jí stvořila, si asi vyčítal celý život, ale i se o ní staral. Je štěstí, že se přečte titulek a jde se dál, je škoda času se této hlupce věnovat.

aveneta
18. 2. 2020 • 11:07

Všichni klídek... ona to má Ivanka "ošefované"právníky a tento mediální humbuk od Dominiky a Tima je jen bublina za kterou přes media získávají nějakou tu kačku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.