Dominika na nože s Ivanou? Vyjádření advokátky Kajínka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dominika na nože s Ivanou? Vyjádření advokátky Kajínka

Dominika Gottová, Ivana Gottová
Dominika Gottová, Ivana Gottová (Blesk)

Když krátce po pohřbu Mistra stále ještě manžel Dominiky Gottové (46) Timo Tolkki prohlašoval, že chtějí napadnou zpěvákovu závěť a že by jeho ženě z dědictví mělo určitě náležet mnohem více, než dostala, nejstarší Gottova dcera se od takových výroků distancovala.

Podle webu Expres.cz se ale možná k „válce“ o peníze přece jen schyluje. „Dominika se rozhodla, že zkusí zabojovat a napadne otcovu poslední vůli. V této věci ji zastupuje známá advokátka, která se proslavila jako právní zástupkyně Jiřího Kajínka,“ sdělil Expresu člověk, který si nepřál být jmenován.

Respektovaná právnička ale už redakci takovou informaci nepotvrdila. „Nevyjadřuju se. Nevyjadřuju se vůbec k ničemu. Nerada bych, kdyby se mé jméno objevovalo v médiích. Nestojím o publicitu,“ zněla prý její odpověď s tím, že ani nic říct nemůže, jelikož ji váže mlčenlivost.

Zda se skutečně Dominika, která odešla od finského manžela a začíná v Čechách nový život, bude o část pozůstalosti soudit, odkryje až čas. Dá se ale předpokládat, že Karel Gott měl dědické smlouvy precizně ošetřené a že napadnou je půjde jen velice obtížně. Jestli vůbec!

Na video s Dominikou Gottovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sestra
27. 1. 2020 • 14:40

Ewwa, hlavne, ze vdova s mamou zijou jak prasata v zite,ze ?! Vlastni dcera dre bidu !

sestra
27. 1. 2020 • 11:11

josefvyskoc, ta uz byla davno zajeta nejenom od Douglase ;).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.