Proč Dominika nemluví s Ivanou? Důvod bere dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proč Dominika nemluví s Ivanou? Důvod bere dech!

Dominika Gottová, Ivana Gottová
Dominika Gottová, Ivana Gottová (Blesk/ Facebook Karel Gott)

Je to jako když se protrhne splav. A velmi překvapivé informace o Dominice Gottové (46) se rázem valí proudem, až to bere dech. O jejím chování promluvila v nečekaném světle podle Pestrého světa i tisková mluvčí rodiny Karla Gotta (†80) Aneta Stolzová.

Že spolu Dominika s Ivanou nejsou v příliš intenzivním kontaktu je více než jasné. Jak se ale zdá, není za tím žádná povýšená pozice Ivany, jak by se třeba mohl někdo domnívat. Alespoň tak to komentovala tisková mluvčí pro Pestrý svět. „Dominika s paní Ivanou Gottovou přestala komunikovat po pohřbu Karla Gotta, poté co jí paní Gottová uhradila veškeré náklady spojené s jejím příletem do Prahy na pohřeb otce. Tedy letenku, ubytování, věnec, oblečení i stylistku. Ani nepoděkovala a odmlčela se. I přesto, že jí paní Gottová posílala v poslední době SMS, na které nereagovala,“ měla sdělit před časem Aneta Stolzová uvedenému titulu, jak k prudkému ochlazení vzájemných vztahů došlo.

Tato slova zapadají i do tvrzení zpěvačky Šárky Rezkové, která jí na několik měsíců poskytla azyl a nyní je podle svých slov přesvědčená, že nejstarší Gottova dcera jen lidi využívá. Ivanu prý v jejím počínání naprosto chápe. „Její táta byl hrozně hodný člověk, myslel to s ní dobře. Co tak trošku vím, tak tam Ivana nějakým způsobem zakročila. Měla pravdu, když říkala, že by bylo dobré, aby se Dominika léčila. Když ještě Karel žil, tak chtěl, aby své problémy začala řešit. To ale ona neudělala. Ivana v žádném případě není nejhorší člověk, jak z ní mnozí mnohokrát dělali. Ona jen bránila svoji rodinu a manžela,“ domnívá se Rezková dle časopisu Pestrý svět.

„Podle mě byla v tomto směru víc střízlivější. Když z vás někdo sosá peníze a pořád si o ně volá, tak je to hrozné. Kdybych byla na Ivanině místě, tak by mi to tedy už vadilo také,“ vysvětluje zpěvačka, že se s přístupem vdovy dovede ztotožnit.

Šeredová porodila dceru. Kerndl je po operaci. A bude Gottová muset škrtat?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kristinn
28. 5. 2020 • 05:10

Bello,skoda perly hadzat sviniam.....

-bello-
27. 5. 2020 • 22:41

kristinn
česky, ťavo !

kristinn
27. 5. 2020 • 00:41

Bello, uz sa trasiem a budem ta posluchat na slovicko, tupana povy­senec­ka!Ha­haha­....

-bello-
26. 5. 2020 • 23:25

kristinn
ano, budu!
Zbytek jsou kecy, jako trám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.