Proč Dominika nemluví s Ivanou? Důvod bere dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Proč Dominika nemluví s Ivanou? Důvod bere dech!

Je to jako když se protrhne splav. A velmi překvapivé informace o Dominice Gottové (46) se rázem valí proudem, až to bere dech. O jejím chování promluvila v nečekaném světle podle Pestrého světa i tisková mluvčí rodiny Karla Gotta (†80) Aneta Stolzová.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Uivatel_5455607
30. 07. 2020 16:26

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

kristinn
28. 05. 2020 05:10

Bello,skoda perly hadzat sviniam.....

-bello-
27. 05. 2020 22:41

kristinn
česky, ťavo !

kristinn
27. 05. 2020 00:41

Bello, uz sa trasiem a budem ta posluchat na slovicko, tupana povy­senec­ka!Ha­haha­....

-bello-
26. 05. 2020 23:25

kristinn
ano, budu!
Zbytek jsou kecy, jako trám.

konvalinka34
26. 05. 2020 11:03

Pro hanaingne
Ty jsi regulérní cvok, pacient psychiatrické kliniky

kristinn
26. 05. 2020 06:08

bello, ty mi tak budeš rozkazovať, ako mám písať a kde mám písať! A nebodaj ešte aj to, čo mám písať! Je to tvoj plátok? Ty tu máš vyárendované miesto? Nik ti nebráni, aby si komentovala našu prezidentku. Ešte hlbšie sa vtlač D.G. do (_!_)i, alebo si nebodaj sama D.G.? A môžete si spolu aj zasexovať. Ona je aj na prostitútky a lesby. Ani to jej nestačí, zvádza aj neplnoletých§ Fuj!!!

-bello-
25. 05. 2020 23:53

kristinn
madam, se mnou jen česky!
A teď se otoč k vám a komentuj si vaši putu čaputu s novým šamstrem.

hanainge
25. 05. 2020 16:14

Výše uvedený článek je částečně nesmysl, protože Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. Dále je fakt, že Ivana Macháčková není majitelkou majetky Karla Gotta, protože Ivana Macháčková od Karla Gotta nic nezdědila a Ivana Macháčková nic nedala Dominice Gottové, protože Dominika Gottová nemá žádný kontakt s Ivanou Macháčkovou a s tím Dominika Gottová má pravdu!!! To řekl mi Karel Gott sám! Karel Gott zažil s ženami už v šedesátých a sedmdesátých letech strašně špatné věci a proto jednoho dne Karel Gott měl nos plný a chtěl žít sám a proto angažoval Ivanu Macháčkovou hrát se na veřejnosti falešné a hloupé divadlo jako manželský pár s dětmi, což samozřejmě není v pořádku, protože to je nevkusní a blbý podvod. Taky Karel Gott na to nikdy neměl právo!!! Správná žena pro Karla Gotta ještě je na světě a žije v Německu. Tat’ána Smutná to není!!!

I když Karel Gott už není na světě, Karel Gott má dobrý kontakt s tou ženou, která má český i šlechtický původ a která velmi dobře mluví Česky. Karel Gott mezitím už často se omlouval, protože když Karel Gott ještě byl na světě, Karel Gott byl pro správné štěstí slepý s tou ženou, která je absolutní slušná, fajn i velmi dobře vzdělaná dáma. Karel Gott jí proto slibil, že Karel Gott se ožení s tou dámou, když ona je v oném světě.

Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Ka

kristinn
25. 05. 2020 03:45

Bello, bolo by fajn, keby si teba najala za hovorcu.A v ramci tvojej loajality s nou to mozes robit zadara.Ako citas, pekne sa cim dalej tvoja chranenkyna vyfarbuje.Aj prostitutky a lesby prechadzali jej zivotom, nielen alkohol a prasky.Super dcera, aj naklady na pohreb si musel mrtvy otec zaplatit, este aj veniec a stylistu! Este jej vacsina diskutujucich na roznych weboch krivdi????

-bello-
25. 05. 2020 00:27

Asi bude nejlíp, když si Dominika taky najme mluvčí a nechá ji plkat s blbkou Stolzovou místo sebe.
Pak to bude dech beroucí dialog dvou loyalit.
Ovšem-Ivana platí líp

Ewwa
24. 05. 2020 21:38

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hadafan
24. 05. 2020 17:32

D.G je pořád pod parou a pod něčím ještě něčím,jinak není možné aby se tak dobrovolně degradovala.Už nikdy nebude klid,pořád musí být středem pozornosti a otravovat a likvidovat lidi kolem sebe.Znám několik takových a opravdu nej řešení je daleko od nich a přejít na druhý chodník.Jinak je problém.Jenom natahuje ruku a spotřebu má jak tryskáč.Opravdu opora na stáří,mama musí být na ni náležitě pyšná,co vychovala.

DWEI
24. 05. 2020 17:32

Šmarjá kupte někdo DG jednosměrnou letenku hóóódně daleko a hlavně bez možnosti návratu do ČR!!!!! Odporná kreatura, která se čím dál víc znemož­ňuje­....­.ješ­tě že se toho její otec nedožil

kristinn
24. 05. 2020 16:35

Pozrite sa aj na slovenskych weboch, co o nej pisu, k comu sa tato osoba priznava.Je to fakt hnus, ako dehonestuje meno Gott.Ozaj si mal 2x rozmysliet, ako liezt so Zacpalkou do postele.Rada by som vedela, ako sa citi aj jej matka po tychto zverejnovaniach.Byt Ivanou, ktorej nesiaha ani pod malicek na nohe, ani sa o tuto kravu neobzriem a vylucim ju zo svojho zivota i zivota svojich dcer pokial sa da co najviac.Tato zdegenerovana osoba nacisto stratila sudnost a rozum.Vlastne oboje asi prepila, alebo predrogovala.Mnohi davaju vinu aj Timovi.Po tom, co zverejnuje D.G.mam dojem, ze skor ona jeho dostala do fazy, v ktorej sa nachadza a k psychickemu ochoreniu ho doviedla jeho manzelka.Inak po tych skusenostiach, co ma (D.G.)s prostitutkami, sa moze na vykonavanie tohto remesla,dat sama.Len neviem, ci by sa nasiel nejaky chlap, ktory by chcel s touto spitinou nieco mat.No ale asi jej to jej extempore v mediach musi riadne sypat, ked zaplna aj zahranicny bulvar....Je to hnus a v ludskych mysliach velmi skodi menu Gott.Lebo predtym sa cloveku vybavili jeho piesne, jeho pristup k divakom, fanusikom.A teraz?Mne a iste mnohym, sa pri spomienke nan vybavi tato paskuda.Ak to vidi Gott z dimenzie, v ktorej sa teraz nachadza, musi mu byt krusno a tazko....

rannirosa
24. 05. 2020 15:30

Dominika se chova, jako kdyby vylezla ze zumpy. Ivana udela to nejlepsi, pokud ji zacne ignorovat. Dominika je jenom spatny priklad pro jeji dcery.

DutchSchulz
24. 05. 2020 14:57

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

borka30
24. 05. 2020 14:43

V Blesku je dnes o ní pěkný článek. Myslím, že je to muzikantská liduška. S tímto se chválit? Ta už je úplně mimo, takhle se sama shazovat?

rydlo
24. 05. 2020 13:43

dutchschulz// To už určitě je spousta čtenářů po přečtení jejich článků přidušená a nesmí to nikdo číst dvakrát, to už by byl zcela bez dechu! A už delší dobu nikomu nebyl adresován „drsný” vzkaz, byly doby, kdy se denně předháněly v drsných vzkazech zhrzené „hvězdy” Vondráčková s Darinou, když je opustili jejich chlapi. To začne znovu asi až se bude rozcházet nějaká známá dvojice.

cukrenka
24. 05. 2020 13:43

Vždy je nutné žít dál, ale jak "s má tímhle" Dominika být nepoznamenaná a normálně existovatř? Něco byl její úděl , a k něčemu se dopraovávala sama. Odejít daleko není nyní špatný nápad, ale především sii to vševchno musí uspořádat ve vlastní hlavě, jelikož před seboiu nikdo nikam nikdy neuteče.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.