Šárka Rezková vzpomínání na exmanžela Brabce: Měl rád sex v uniformě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Šárka Rezková vzpomínání na exmanžela Brabce: Měl rád sex v uniformě

Šárka Rezková v době, kdy si brala Jiřího Brabce.
Šárka Rezková v době, kdy si brala Jiřího Brabce. (archiv Š. Rezkové)

Velmi netradičně zavzpomínala na nedožité 80. narozeniny svého tragicky zesnulého manžela Jiřího Brabce (†63) zpěvačka Šárka Rezková (51). Zašla s květinou k jeho hrobu na Olšanských hřbitovech a pak se rozpovídala o tom, jak jejich vztah vypadal. Byl plný křiku, hádek, ale i velké vášně.

Osmdesátku by country hudebník oslavil 2. července. Svůj život ale ukončil před necelými 17 roky na chalupě v jihočeském Božejově. Kvůli skoro jedenáctimilionovým dluhům spáchal 17. listopadu 2003 sebevraždu. Se Šárkou a s tehdy čtyřměsíčním synem Dominikem, kterému je právě dnes 17 let, se ani nerozloučil. Rezková mu to dlouho vyčítala a byla na jeho rozhodnutí odejít ze světa naštvaná. Teď už ale na Jiřího vzpomíná v klidu a neváhá přidat i peprné historky.

Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli!

Video se připravuje ...

„Jirka byl skvělý, ale měl své nálady! Často se například urážel. To jsme pak měli doma italské dny. Křiku a létajícímu nádobí jsme se o několik dní později vždy zasmáli,“ řekla deníku Aha! Rezková, která považovala Brabce za skvělého milovníka. „Měl dny, kdy po mně vyžadoval sex v uniformě. Nevadilo mi to, zvykla jsem si. Byl to prostě bohém,“ zasmála se interpretka hitu Borůvková, která se připravuje na sérii podzimních koncertů. Natáčí také nové písně, které představí v několika televizních pořadech.

Přítel Mirek: Šárka je divoká!
Současný zpěvaččin přítel Mirek Kolodziej (52) popsal, že u nich doma je to klidnější. „Šárka je skvělá a divoká ženská. Vím, že svého muže milovala a že jejich vztach byl divočina. Se mnou je to klidnější. Někdy ale má tendenci mě provokovat, ať se hádáme, ale s tím u mě nepochodí. Dokážu ji ukočírovat jinými způsoby,“ dodal Mirek, který tvrdí, že jejich vztah je po jarní krizi opět zalitý sluncem.

Rezková u hrobu.
Video se připravuje ...



Přečtěte si
alzbeta59
10. 7. 2020 • 04:43

Mlada pani, takoveto veci si jeden nechava pro sebe. Kdy, kde, s kym a za kolik by jste nemela vytrubovat do sveta.

Potom jste tercem poznamek lidi kteri o vasem pravem vztahu nic nevi.

mikima2
9. 7. 2020 • 10:21

Trapná dvojka, která si neumí vydělat peníze normáním způsobem, tak zase plácá svá moudra do éteru. Je vidět, že jsou maximálně hloupí, když se pro peníze dokáží takhle kompromitovat a vůbec si neuvědomují, že jich lidi mají plné zuby a ty jejich žvásty nečtou.

antonuis.j
9. 7. 2020 • 08:36

Hlavně že měli "VZTACH"
Rezková je primitivní lenivá machna falešná nepříjemná a shnilá. Nedivím se, že se Jirka raději oběsil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.