Život naruby kvůli Gottové! Nechtěla jsem ji nechat padnout na dno, štká Rezková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Život naruby kvůli Gottové! Nechtěla jsem ji nechat padnout na dno, štká Rezková

Nabídky sexu nezletilému synovi, flašky plné chlastu: Dnes již Šárka Rezková lituje, že Dominice pomohli!
Nabídky sexu nezletilému synovi, flašky plné chlastu: Dnes již Šárka Rezková lituje, že Dominice pomohli! (Patricie Behenská, archiv)

Po návratu z Finska poskytla Šárka Rezková (51) Dominice Gottové (46) přátelskou náruč i azyl. Jenže netrvalo dlouho a z kamarádek jsou dnes rivalky na život a na smrt! 

„Změnilo se to, že jsem se rozešla s partnerem. Hodně se na tom podepsala osoba, které jsme společně pomáhali, když se vrátila do Česka. Teď se mi život tak zkomplikoval, že ho mám úplně převrácený naruby," láteří Šárka Rezková v magazínu Exkluziv.

„Díky tomu, co mám v životě za sebou, jsem přesvědčená, že každý má právo dostat šanci, aby ukázal, co v něm je. Nechtěla jsem ji nechat padnout na dno, což se teď bohužel obrátilo proti mně, když mě pomlouvá v tisku," řekla na adresu Dominiky Gottové bývalá kamarádka.



Přečtěte si
-bello-
5. 6. 2020 • 22:46

Madam Rezková,
jste už úplně pitomá?
Jaképak svádění vašeho syna ?Kdyby jo, neudržíte ho párem volů a že vám Dobroděj-Koloděj zdrhnul a chce do Německa, sotva toho Dominika G. bude příčinou.
(Leda že se jí do postele při flašce cpal taky a teď ji potřebujete oba znedůvěryhodnit, kdyby o tom náhodou začala kecat) .

majojo
5. 6. 2020 • 14:43

Milá paní, Rezková, jestli se příliš nemýlím, nebyla to Dominika, ačkoli taky excelentní husa, kdo začal s pomluvami v médiích a uveřejňováním kompromitujících fotek. Jestli ono to nebude spíš tak, že jste si jejím prostřednictvím chtěla ukrojit kousek té pomyslné bulvární slávy - a ono se to trošku vymklo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.