ŠÁRKA REZKOVÁ: Velké manévry s nemovitostí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

ŠÁRKA REZKOVÁ: Velké manévry s nemovitostí!

Šárka Rezková.
Šárka Rezková. (Foto Aha! – Pavel Machan, Michal Protivanský, Patricie Behenská, archiv Šárky Rezkové, ara)

Rozhodla se opustit dům na Chouzavé u Prahy, kde si v posledním roce prožila peklo! S Dominikou Gottovou (47), které poskytla po návratu do Česka azyl, ale i s přítelem Mirkem (52). Teď se Šárka Rezková (51) chlubí novým hnízdečkem.

Přesněji řečeno – interpretka slavného hitu Borůvková rekonstruuje s přítelem dům nedaleko slapské přehrady. „Je to krásná lokalita a ten domeček nás uchvátil. Dáváme ho dohromady celý,“ svěřila Šárka.

Rezková u hrobu.

Video se připravuje ...

V minulých dnech musela vyklidit starou půdu, kde budou pokoje. „Pořádně jsem si mákla! Tedy, makáme všichni, denně, i můj syn Dominik. Ale ta půda byla peklo! Už se těším, až to tady během podzimu zabydlíme,“ dodala zpěvačka. Kromě rekonstrukce domu také pracuje na nové písni, kterou představí na začátku října. „A bude to pecka!“ tvrdí Rezková.

Požár od cigarety
V domě na Chouzavé, který měla Šárka od loňského léta pronajatý, došlo na začátku letošního března málem k tragédii. Nájemnice Dominika Gottová totiž ve svém pokoji usnula se zapálenou cigaretou, která jí spadla na noční košilku. Když jí začala hořet, ucítili Rezková s rodinou dým na chodbě a Dominiku v začouzené místnosti na poslední chvíli probudili. Byla to poslední kapka, a musela se tak odstěhovat do Prahy.

Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
7. 9. 2020 • 18:17

Proti tobě stará nulo Bellmeku je úplně každá manekyna

DWEI
7. 9. 2020 • 12:40

Vždy jsem ji obdivovala, jak zvládla vše ustát a vychovávat 3 syny.... Obdivovala jsem a zároveň nechápala, že nabídla azyl Dominice G. , ale totálně se mi zprotivila, co se nakonec dělo, komentovalo..... už by měla konečně držet zobák!!!!

-bello-
7. 9. 2020 • 10:37

Rezková ten úklid může brát jako fitko.Je tlustá a když se vyprsí, její krátký krk vypoadá ještě kratší .
Kolikrát se přiživí na jedný cigaretě?
A tu "pecku " zase představí v hospodě na Jiřáku ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.