»Bytná« Rezková: Nečekané gesto vůči Dominice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Bytná« Rezková: Nečekané gesto vůči Dominice!

Rezková a Gottová spolu mají zvláštní vztah.
Rezková a Gottová spolu mají zvláštní vztah. (Daniel Černovský, Marek Pátek, archiv)

Ještě nedávno na sebe každý den střílely jedovaté šípy a vyhrožovaly si policií! Teď to vypadá, že se možná usmíří. Zpěvačka Šárka Rezková (51), bývalá domácí Dominiky Gottové (46), totiž nejstarší dceru Karla Gotta (†80) pozvala na svůj pražský koncert. Proč to udělala?

Šárka, která poskytovala Dominice střechu nad hlavou čtyři měsíce ve svém domě na Chouzavé za Prahou, chce totiž Gottové ukázat, že není žádná nula. „Tedy, že nesedím doma a nic nedělám, jak si ona myslí! Mám příští týden ve čtvrtek první vystoupení po té koronakrizi v pražském Piano baru, tak ať přijde a přesvědčí se,“ řekla Aha! interpretka hitu Borůvková.

Dominika ale na její nabídku nereagovala. „Ona teď neodepisuje nikomu, není třeba dva dny na příjmu, jak jsem se dozvěděla. Tak uvidíme. Když přijde a bude si chtít promluvit, ráda si s ní po koncertu sednu,“ řekla Šárka. Tu nejvíce bolí, že Gottová do médií tvrdila, že po ní s partnerem Mirkem (52) chtěli půjčit 100 tisíc korun nebo že měla mít v Chebu milence. „Jsou to všechno nesmysly a chtěla bych to s ní nějak dořešit,“ uzavřela Rezková. Na její koncert jsou vstupenky stále v předprodeji.

Dokument o Gottovi bude i s Dominikou, má to ale háček! A Lounová si nechala zmrazit vajíčka

Video se připravuje ...

Promluví o společném životě

Rezková na koncertu zazpívá své největší hity a také promluví o životě s Dominikou, která měla podle jejích dřívějších vyjádření v domě pravidelně pít alkohol a konzumovat léky na uklidnění.

Dva drinky za otčíma

Dominika se ve středu večer zastavila na skok na středeční narozeninové párty vyhlášeného pražského K.U. baru. „Moc mi není na slavení. Myslím na Vaška, který zemřel na infarkt,“ přiznala Dominika. Stále totiž truchlí po nevlastním otci, choreografu Václavu Peigerovi (†67), který skonal náhle v Dominikánské republice. Dala si dva drinky a zase zmizela.

Policie pátrala po Jaroslavu Uhlířovi. Gottové zemřel druhý táta. A těhotná Konvičková je na nervy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
12. 6. 2020 • 23:46

Možná má Rezková jasno, že lístků prodaných málo, tak potřebuje trhák , tj. dceru Gotta.
Fuj ! blbka!

hanainge
12. 6. 2020 • 19:48

Text pro rydlo: Nula jste vy a ne Dominika Gottová, která nemá problémy s alkoholem. Timo Tolkki má problémy s alkoholem. Dominika Gottová není parazit, ale velmi milá, pilná a pracovitá dáma. Nemáte právo na to, Dominiku Gottovou urazit a lhát. Stydt'te se a musíte se omlouvat.

rydlo
12. 6. 2020 • 12:19

Proč Rezková potřebuje dokazovat zrovna té vypité nule, že nesedí doma a nic nedělá? A to se s ní chce ještě zahazovat a řešit její pomluvy? To aby měla Dominika zase nový námět pro bulvár a začít vydělávat i na Šárce? Šárka by měla zcela vymazat Dominiku ze svého života, je to zbytečný parazit, který dělá jen ostudu, jak tátovi, tak sobě!

majojo
12. 6. 2020 • 11:37

To bude hodně krátkej koncert, když tam dáma chce zazpívat své největší hity. Ovšem lze doufat, že pokud Dominika přistoupí na tuhle šarádu, bez účasti Blesku se to neobejde.

DWEI
12. 6. 2020 • 10:43

Vstupenky jsou ještě v prodeji? Takže článek jako reklama? Stejně ale pochybuji, že se někdo chytne....... já bych třeba nešla i kdybych dostala vstupenku zadarmo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.