Gottová skončila na policejní služebně: Úplně se mnou zametl, šokuje Dominika | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gottová skončila na policejní služebně: Úplně se mnou zametl, šokuje Dominika

Dominika prý měla nabízet sex!
Dominika prý měla nabízet sex! (archiv)

Rozhodla se konat! Dominika Gottová (46) si nenechala líbit obvinění z toho, že údajně nabízela sex nezletilému synovi své bývalé domácí Šárky Rezkové (51) a rozhodla se podat trestní oznámení. Jenže na policii s nejstarší dcerou Karla Gotta (†80) pořádně vymetli.

Prohlášení partnera Rezkové Miroslava Kolodzieje (52) považuje Dominika za lživé a trapné. „Nikdy se nic takového nestalo! Dominika jsem nesváděla, absolutně to odmítám. Líbí se mi starší a vyzrálejší muži, co bych dělala s šestnáctiletým?“ bránila se v Aha! už před několika dny. Následně proto vyrazila na policii ve Vysočanech, kde se ale nestačila divit.

Řešte to sama
„Pan policista mi řekl, ať si to vyřídím s portálem, který tuhle lež napsal a také s šiřitelem této lži a dal mi na sebe vizitku. Úplně se mnou zametl, asi se mu nechtělo pracovat,“ svěřila Aha! včera Dominika. Situaci ale bude dál řešit! „Trestní oznámení lze podat na každé služebně, takže to udělám jinde a snad budu úspěšnější,“ doplnila.



Přečtěte si
-bello-
21. 5. 2020 • 12:04

kristinn
tak dost!
Slovensko je cizí stát.Cizí studenti ( doplňte si vzdělání ) zde platí.Kde je důvod, proč zrovna Slovákům Češi jako tupci platí studia na svém území xy let nevíte! Jak vysvětlíte nerovnost v tom, že i jiní studenti cizích národností zde po studiu zůstávají, taky své příjmy tady daní, ale navíc si 5-6 let studia zde hradili.
Vaši studenti zde obsazují zejména studia farmacie, práva, medicíny, ekonomiky a ceny za to jsou závratné.
Madam, abyste byla v obraze a nebaletila pořád kolem dokola bez zodpovězení jádra věci , tak pro Vás uvádím, proč vám to platíme a proč zde studujete na dluh, který je za ta léta astronomický.
Protože :
po odtržení se Slovenska ( z vůle Slováků, ne až tak Čechů) bylo dohodnuto, že bude reciprocita studia mezi Českem a Slovenskem.V té době bylo ještě plno dobrých škol na Slovensku, protože centrálně řízených z Prahy.Kromě toho studenti byli jak tam, tak tady a jejich studium v té době běželo. Některé školy nebyly v Česku vůbec , protože v rámci jednoho státu , aby Slováci nebyli naštvaní se zřizovaly jedinečné školy i na Slovensku ( např. VŠ dopravní, pak nějaká farmacie tam byla atd. ). Jenže reciprocita časem upadala, studenti dostudovali a vraceli se domů a tak, jak časem upadlo hospodářství a i školství na Slovensku Češi se tam studovat nehrnuli.Takže "reciprocitu " využívají už téměř jenom Slováci, ale z Čechů jestli tak 10 za rok.Vždycky mě bere, když slovenský středoškolák musí tady udělat rozdílové zkoušky a ještě je uražený! Ale to Vy asi nevíte!
A tak je nejvyšší čas tohle napravit, ale všichni se bojí do toho šťournout.-.Bůhví co by čs. poslanci schytali .Znám mnoho Slováků a vím, jak to na Slovači vypadá.
Končím debatu, protože to je nekonečný příběh našich poslanců a nepřipustím, aby byl i Váš !

kristinn
21. 5. 2020 • 06:15

Bello, k tomu uz len tolko: nastuduj si statny rozpocet a dane.Ak nechapes dopad studia nasich, pripadne inych zahranicnych studentov na tieto 2 veci, nemozem za to.Vsetky peniaze, zarobene v inej krajine, minute u Vas, zlepsuju Vasu zivotnu uroven.Aj tvoju.Lebo ak ich prijme Vas obcan, ma z nich osoh,mal by ich zdanit, prispiet do SR a tym zlepsuje zivot vsetkych.A ak tam nasi pracuju, platia tam zase dane a tie tiez idu do SR.A ze nasi studenti sa viac snazia podla prieskumov.A k tvojej chranenkyni DG? Pozri , kolko je vsade k nej negativnych a pozitivnych ohlasov.Vacsina ludi jej ma plne zuby....Tak, ako mas Ty Slovakov.

-bello-
20. 5. 2020 • 22:25

kristinn
jsem velmi dobře informovaná, výcuc, který jste poskytla my Češi známe, ale není k věci studia.
.A proto moje otázka zní:
Od kdy se cizím studentům platí studia, zatímco vlastním ne?
Tedy polopatě-odkdy mají rodiče českých studentů dotovat svoje děti a ze svých daní i ty slovenské!A od kdy všichni?
A to, že Slováci zde zadarmo vystudují a pak i dokonce víc berou, než Češi, tak to jsem nevěděla, ale díky!Další důvod, proč by si měli svoje studia zde hradit! Bez debat!

Sdělte jediný, jediný důvod, proč si stuidia tady neplatí a proč je platíme my!
Jediný rozumný důvod, proč cizí země plaztí cizím studentům víc, než blastním!
Až na tohle odpovíte a nebudete uhýbat od tématu, apk se o tom pobavíme!

kristinn
20. 5. 2020 • 13:38

Bello, ku DG s Tebou už diskutovať nebudem. A tu máš niečo o tom "vykorisťovaní" našimi študentami: Urobila som výťah:
Podľa najnovšej štúdie slovenskí študenti prinášajú českej ekonomike prinajmenšom stovky miliónov českých korún ročne. Spokojné sú aj univerzity, Slováci totiž zvyšujú kvalitu škôl. Informoval o tom internetový portál ihned.cz.

Na žiadosť prorektora brnianskej Masarykovej univerzity sa tím študentov z Ekonomicko-správnej fakulty pod vedením Daniela Nemca rozhodol zistiť, ako to je. Spracovali podrobnú štúdiu, ktorá ukázala, že slovenskí študenti prinášajú českej ekonomike najmenej 650 miliónov Kč (24 miliónov eur) za rok. Toľko v Česku nechajú na daniach, ak si tam privyrábajú, a minú za jedlo, ubytovanie či zábavu.

"Nedokázal som odhadnúť, koľko to bude, ale čakal som, že to vyjde pozitívne," uviedol vedúci riešiteľského tímu Daniel Nemec. Štát dá za štúdium, ubytovacie či stravovacie štipendiá jedného študenta maximálne 79.000 Kč ročne, najlacnejší študent ho vyjde na 67.000 Kč.

Suma, ktorú v Česku študent nechá, je vyššia. V najlepšom prípade až 220 000 Kč ročne, ale aj študent, ktorý nepracuje ani príliš nemíňa, prinesie štátu 81 000 Kč. "A to rozhodne nie je zanedbateľné číslo," hovorí Nemec.

Ešte väčší prínos potom majú tí, ktorí sa v Česku rozhodnú zostať. Absolventi, ktorí si v ČR nájdu prácu a aspoň niekoľko rokov tam žijú a pracujú, len za minulý rok priniesli štátu 525 miliónov Kč. Autori štúdie si medzi slovenskými študentmi urobili prieskum a zistili, že ich v Česku po skončení štúdia zostáva takmer polovica. Slováci s vysokoškolským diplomom navyše majú v ČR v priemere vyššie platy než Česi.
Ak chceš niečo tvrdiť, tak si over fakty! Myslíš, že Vaši vládni činitelia sú padlí na hlavu, aby Ste cudzincom dovolili zadarmo študovať? 2 x si spočítali "zač je toho loket"...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.