Vypočítavá Dominika?! Slavný táta jako »mašina« na peníze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Vypočítavá Dominika?! Slavný táta jako »mašina« na peníze

Karel Gott s Dominikou
Karel Gott s Dominikou (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Těžko říct, co bylo její pohnutkou pro to, že se nejstarší dcera Karla Gotta (†80) pustila do vyprávění vzpomínek na časy prožité s tátou, které následně vyšly písemně zachycené v knížce edice Blesku pod názvem Můj táta Karel. Někdo za tím nevidí vůbec nic, jiným to ale může připadat zištné.

Do uvedené publikace totiž neváhala Dominika poskytnout i informace, které by se jejímu tátovi s největší pravděpodobností vůbec nezamlouvaly. Stejně tak Ivaně, která tak důsledně dbá na to, aby jméno jejího muže nikdo nepoškozoval. „On prostě nebyl mazlícím tatínkem. Už jako dítě, když k nám jednou za čas přišel, mě pozdravil dospěláckým podáním ruky a pusou. Že bych mu celou návštěvu seděla na klíně nebo jsme si hráli na koberci, to říci nemůžu. Nebyl odtažitý, to vůbec, jen prostě neměl nebo necítil potřebu nějaké přehnané vřelosti,“ vzpomínala třeba Gottová na společně prožité chvíle. 

Ta si v knížce také posteskla, že s mámou neměly nikdy ani dostatek peněz na rozhazování, přestože byl její táta vždy nadprůměrně vydělávající. „Když se třeba začalo smět nosit značkové oblečení, kamarádi si mě dobírali, proč ho nemám. Bylo mi to líto a měla jsem potřebu se před ostatními nějak ospravedlňovat, ale to bylo jen takové hašteření, opravdovou nouzí jsme netrpěly,“ uvádí na pravou míru tehdejší máminu finanční situaci Dominika, i když dodává, že jejím nejčastějším jídlem v dětství byly špagety s kečupem, tady to, co stálo nejméně. 

Podle magazínu Sedmička by Mistra netrápila nejspíš jen její slova a fakt, že se snaží své slavné jméno zpeněžit, ale také skutečnost, že touto publikací předběhla memoáry svého otce, na které už fanoušci dychtivě čekají. 

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.