Dusno mezi Dominikou a Ivanou: Nové okolnosti berou dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dusno mezi Dominikou a Ivanou: Nové okolnosti berou dech!

Od té doby, kdy se vrátila z Finska zpět do Prahy, nejstarší dcera Karla Gotta (†80) českou veřejnost dělí na dva tábory. Pro jedny je ufňukanou trpitelkou, které není pomoci. Jiní mají zase pocit, že se jí na paty lepí neuvěřitelná smůla. Jedno je ale jisté, táta Dominiky (46) by z aktuální životní fáze své dcery nejspíš nejásal.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
27. 05. 2020 00:28

kristinn
česky!

kristinn
26. 05. 2020 06:25

bello, nejako veľa informácií máš o Ivane. A nenávisti voči nej.Pýtam sa: Gott bol nesvojprávny, keď si ju vzal? Dobre urobil, lebo pri takých, ktoré spadali do jeho okolia, to bolo to najlepšie, čo mohol urobiť. Bez nej by možno bol na druhom svete oveľa skôr.. Aj tvoja chránenkyňa D.G. naň kašlala a bol jej dobrý len vtedy, keď cáloval a dával dary. Majetok po smrti obyčajne pripadne tomu, kto sa stará. Ivana sa starala a dobre. Bol to jeho majetok a ako si rozhodol, tak je.Rozhodol správne, lebo D. je studňa na prachy, bezodná.A to, že liezla s kdekým do postele, ti u D. nevadí, ale u Ivany áno??? Divný meter!

-bello-
25. 05. 2020 23:58

Ewwa
no spíš jde o to, kdo si co maluje.
Kdo je větší cvok si rozhodněte sama, mně je to jedno.
Názor na Ivanu Gottovou mám neměnný, protože vědomý.
Nejsem fanka z leknutí!
(A Gotta jsem nemusela taky) .

Ewwa
23. 05. 2020 12:23

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Ewwa
23. 05. 2020 12:21

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
23. 05. 2020 10:55

1pravda1
Ivanka Macháčková byla vymetačka barů a společnice starších pánů a říkala si " produkční "Co produkovala dodnes nikdo neví. Zdrávku prošla s odřenýma ušima a dnes by si v oboru ani neškrtla.Zasekla se na : jak vyměnit plíny, změřit tlak, píchnout inzulín .
Śtě.ka je " národem " oslavovaná , zatímco Dominika zatracovaná.Být otcem odstrkovaná je pro dítě doživotní trauma a Dominika se oprávněně nesmiřuje s tím, že Gott využil její situace, odbyl ji pár miliony.Myslím, že to cítí tak, že má právo na odškodnění .Ivana si sama nikdy nic pořádně nevydělala ( ba ani se staříkem Gottem , ani díky Viagře až tak ani nevysouložila ) .Nikdy nepracovala na své profesní kariéře."Profesí " je pouhá manželka Gotta, nyní " národní vdova".Je tedy dle mého mínění morálně ostudné že z peněz dědictví ,ke kterým de facto ze svého nepřispěla ničím nepomůže Gottově dceři.Místo toho jí nabídne byt do pronájmu! Dar Dominice v podobě vlastního bytu a apanáže např. ( xy % z výnosů ) by Ivanku ji nezabil, vše lze opatřit podmínkou a dozorem, aby to Dominika neprošustrovala. Jenže Ivanka naopak Gotta ještě víc finančně vysála a od dcer v tomto smyslu odstřihla.
Pokud někdo chce srovnávat Dominiku s Lucií, je to nesmysl.Teď se řeší Dominika, Lucie ať si dělá co chce.
Je těžké představit si, že má někdo v rodině alkoholika, ale Ivana Gottová měla alko otce, tak dobře ví, že pomoc je nutná. Starý Gott po sobě zanechal paseku , o tom žádná !

Ewwa
23. 05. 2020 10:46

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pinkfloyd23455
23. 05. 2020 05:55

Že vám vy čeští tupouni takový *** v těch vašich palicach vůbec zabírá místo???!!

1pravda1
22. 05. 2020 23:53

Dominika je Karlova dcera. Ivana nepracuje, jen se dobře vdala, jinak nebyla oblíbená za Gottova života ani po něm. Chodí kanálama, ví moc dobře, že je zlatokopka, které se podařilo dostat starého pána do chomoutu bez předmanželské smlouvy, a místo opory v rakovině, začalo nechutné přepisování majetku na ni a její matku. Dokonce si nechala radit od Vondráčkové, jak to udělat, aby se s ní Gott oženil, známý příběh. A co je to za ženskou, co vlezla do postele i Douglesovi ve svých dvaceti letech, té šlo vždy hlavně o prachy a můžete si myslet, co chcete.

anka
22. 05. 2020 14:24

Je to jako hon na carodejnice. At je Dominika jaka je, bulvar to nemusi denne rozebirat, a od pani Rezkove a jejiho partnera je to podlost.

mikima2
22. 05. 2020 10:27

Většina odsuzuje D.G.. O hodně horší je ta ubohá drbna Rezková a ten její přiblblík Kolodziej. Ať se dělo mezi nimi co se dělo, měli si to nechat pro sebe a né to vyřvávat do médií. Vypadá to, že ti holo***níci chtěli z M.G. něco vytřískat a ono h...o. Tak se jim hodila média a pro peníze se neštítí pomlouvat a ubližovat.

AliAlice
22. 05. 2020 09:40

Proboha,pošlete už toho rapla ,,hanainge " do zadku.Tato nemocná osoba se vyžívá tady v těch nesmyslech...

mord
22. 05. 2020 05:55

Za to že si člověk nastěhuje domu takovou trošku by měl dostat metal. Ale to chatra jako Bellmek nikdy nepochopí. Je na tom stejně jako tento opuchly zjev

hanainge
22. 05. 2020 02:41

Výše uvedený článek je částečně nesmysl, protože Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. Dále je fakt, že Ivana Macháčková není majitelkou majetky Karla Gotta, protože Ivana Macháčková od Karla Gotta nic nezdědila!!! Ivana Macháčková nikdy nepomáhala Dominice Gottové. To řekl mi Karel Gott sám! Karel Gott zažil s ženami už v šedesátých a sedmdesátých letech strašně špatné věci a proto jednoho dne Karel Gott měl nos plný a chtěl žít sám a proto angažoval Ivanu Macháčkovou hrát se na veřejnosti falešné a hloupé divadlo jako manželský pár s dětmi, což samozřejmě není v pořádku, protože to je nevkusní a blbý podvod. Taky Karel Gott na to nikdy neměl právo!!! Správná žena pro Karla Gotta ještě je na světě a žije v Německu. Tat’ána Smutná to není!!!

I když Karel Gott už není na světě, Karel Gott má dobrý kontakt s tou ženou, která má český i šlechtický původ a která velmi dobře mluví Česky. Karel Gott mezitím už často se omlouval, protože když Karel Gott ještě byl na světě, Karel Gott byl pro správné štěstí slepý s tou ženou, která je absolutní slušná, fajn i velmi dobře vzdělaná dáma. Karel Gott jí proto slibil, že Karel Gott se ožení s tou dámou, když ona je v oném světě.

Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Ka

emanuel
22. 05. 2020 00:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
21. 05. 2020 22:33

blamal

blamal
21. 05. 2020 21:33

Tak takove kamarady, jako je Rezkova s tim jejim pritelem-nepritelem bych chtel fakt mit. Nejdriv nabidnou nezistne pomoc, a pak blejou do medii kazdy den cim dal tim vetsi hnuj. Po Rezkove do te doby pes nestek, ted je v mediich kazdy den a vubec ji to neni blby. Kdyz jim Dominika nevyhovovala, vzdy mohli rict hele, takhle ne, odstehuj se do tydne. Ne, oni si ji tam mesice nechaji, lezou ji do supliku, potaji foti jeji osobni veci, a pak to prodavaji bulvaru? Odporne pijavice.

amej
21. 05. 2020 18:45

Dominika je hlavně pijavice. které už by měli všichni zastavit kohoutky.

mejlika
21. 05. 2020 15:14

Opravuji a jsem zvědavá, kolik to bude teď hvězdiček
Jděte AHÁCI už do P.R.D.E.L.E

mejlika
21. 05. 2020 15:11

AHÁCI pitomí, co to pořád rozdmycháváte??? Jděte u s tím vaším psaním už do ***!!!!!! Dominika je nemocný člověk závislý na alkoholu a kdoví čem ještě. Život s tím jejím maniakem ji naprosto zničil a těžko se z toho už vybabrá. A Ivanu nechte už na pokoji a nevláčejte ji stále ve vašem tisku!!! Prožila si toho už dost, má spoustu dalších bolestí a starostí, vychovává 2 holčičky, a všichni smutní po tatínkovi a manželovi. Nemáte o čem psát? Pište soliději a budete mít čtenářů dost ... na ty vaše sra.čky už není nikdo zvědavý.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.