Svědectví z okolí Gottové: Dominika na dlažbě a teď svatba? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svědectví z okolí Gottové: Dominika na dlažbě a teď svatba?

Rezková má prý svého Mirka zpět.
Rezková má prý svého Mirka zpět. ( Marek Pátek, Michal Protivanský, archiv)

Když si nejstarší Gottova dcera zabalila kufr a odešla z domu Rezkové, nenechali na ni dnes už bývalá kamarádka se svým ex partnerem Miroslavem Kolodziejem (52) nit suchou. Prý Dominika (47) mohla i za rozpad jejich vztahu. Jenže v tomto ohledu nastala velká změna!

Netýká se Gottovy dcery, o té nemá její bývalý domácí ani teď vysoké mínění. „Slyšel jsem, že měla nastoupit do práce už v pondělí, ale nepřišla. Dostal jsem informaci, že měla i dostat výpověď,“ řekl webu Expres.cz Kolodziej.

„Dřív nebo později tam stejně skončí, ona to nedá, je neměnná, najednou nastane období tří čtyř dnů, kdy nezvedá telefony a nikoho nechce vidět, to jsou ty její úlety,“ dodal na její účet.

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou:

Video se připravuje ...

Překvapil ale tím, že jsou s Rezkovou zase spolu. „Paradoxně nás spojila Dominika, která nás předtím rozdělila. Věnoval jsem se jí tehdy více, než bylo zdrávo. Neuvědomoval jsem si, že moje náklonnost k Dominice je nějaká výraznější. Se Šárkou jsme si dali oddechový čas, šli jsme od sebe s tím, že to nějak dáme. Máme ale šestnáctiletého kluka, kterého vychovávám od jeho čtyř měsíců, ten z toho byl hodně špatný. Sedli jsme si a dali jsme to tedy zase dohromady. Zamávalo to s námi, ale byla by škoda ten vztah zahodit,“ svěřil se pro uvedený web s tím, že svatba je tím pádem stále ve hře. Svatba by pak podle jeho slov mohla být údajně na podzim.

Šeredová porodila dceru. Kerndl je po operaci. A bude Gottová muset škrtat?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janapi
30. 6. 2020 • 07:38

Opravdu je mrtvá sezona pro AHA....když zařazuje informace více jak měsíc staré! Koncem května se trošku uvolnili pravidla prodejců v potravinách a později i v barech...nikdo z AHA si nezjistil-jak to měla Dominika domluvené s nástupem - první den po uvolnění sice nebyla v "práci"-ale druhý již normálně fungovala....O návratu stavu u Rezkové (s Mirkem) se také psalo již dříve...vlastně díky zavřeným hranicím nemohl odjet zpět za prací do Německa....takže žádná změna se vlastně nekoná....ta nastane až přiletí Tomi ....D.G. se již těší na přátelské posezení.....

kristinn
30. 6. 2020 • 01:25

No, to snad ani nie je pravda!Ako si vobec niekto dovolil dat padaka takej cestnej a pracovitej osobke, ktora je k tomu este Gottovou dcerou?Neviete, ze tatinek uz penizky a darceky neposiela, aj. skor vybrane dedicstvo sa utopilo v alkohole a na dalsi ich je treba neurekom?Ako ste jej to len mohli urobit, neboratenku, polutovania hodnemu?Mate vy vobec svedomie? Myslite, ze ju bulvarne platky uzivia pri jej spotrebe a zivotnom style?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.