Dominika Gottová: PRVNÍ SETKÁNÍ S MATKOU! Co si řekly tváří v tvář? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dominika Gottová: PRVNÍ SETKÁNÍ S MATKOU! Co si řekly tváří v tvář?

Dominika Gottová
Dominika Gottová (archiv)

Bydlí od sebe jen pár stovek metrů, ale kvůli vládním nařízením se více než dva měsíce nesměla Dominika Gottová (46) vidět se svou maminkou Antonií Zacpalovou (85). Včera za ní mohla konečně vyrazit do domova seniorů a po tak dlouhé době ji obejmout.

„Mohlo by se zdát, že jsme zvyklé se nevidět, ale když jsem se vrátila do Česka, tak jsem chtěla s maminkou dohnat chvíle, kdy jsme se neviděly. Bohužel přišel zákaz a my si mohly jen volat,“ svěřila deníku Aha! nejstarší dcera Karla Gotta (†80), která se loni vrátila z Finska domů. Dominika si nové bydlení v Praze hledala tak, aby to měla blízko ke své mamince do domova seniorů. „Bylo to poprvé, co jsem maminku po karanténě navštívila a vehnalo mi slzy do očí, jakou z toho měla radost. Obdivuji, jak byla statečná, když musela být uzavřená v domově,“ řekla zpěvákova dcera.

Zdraví na první místě

„Já jsem hodně společenský člověk, ráda chodím do divadla nebo za kulturou, a to mi hodně chybělo. Snad se brzy vše vrátí zase do pořádku, ale pravda je, že zdraví je přednější,“ má jasno Antonie. Ta musela zapomenout i na další svoji vášeň a tou je vaření. „Maminka vaří skvěle, ale nemohla do obchodu, aby se nenakazila a následně pak ani ostatní. Naštěstí se ten virus jejich zařízení vyhnul, ale měla jsem o ni veliký strach. Vždyť už mám z rodiny jen ji,“ přiznala smutně Dominika, která chce se svou mámou teď trávit hodně času a těší se, až ji bude moci pozvat do svého nového bytu.

Po smrti táty prozřela

„Poté, co mi umřel tatínek, jsem si hodně věcí uvědomila. Maminka tu nebude navždy, a tak chci s ní trávit co nejvíc času,“ má jasno Dominika, které v minulosti stačilo si s rodiči zavolat. Z Finska nelétala do Česka tak často, třeba jen jednou za dva roky. „To už se nebude opakovat,“ dodala zahanbeně Gottová.

Narozeniny v karanténě

Své půlkulatiny oslavila v karanténě Dominičina maminka, které mohla její dcera gratulovat jen po telefonu. „Vyrazíme si spolu na dámskou jízdu a na nějakou dobrou večeři. Tak to doženeme,“ slíbila Dominika, která stejně jako její maminka Antonie miluje staročeskou kuchyni.

Gottová o tom, kdy přišla o maminku. Kdo je ve finále SuperStar? A dědictví po Řandovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
29. 5. 2020 • 21:21

hodnotyzivota
jste si jist/a, že rozeznáte pravopis. chybu od pouhého fonet. překlepu?
O sexu vyprávěl live sám Mistr.Ba co víc, prořekl se o tom, jak to má se sexem i v povídání o svém obrazu "Potom" , ale to vysvětlovat nebudu, nebylo by to fér a stejně se to ví.
Teď Vy mi hned teď jmenujte, na kterou charitu Gott přispíval a hlavně kolik !!!

-bello-
29. 5. 2020 • 21:10

dutchschulz
díky! A zapomněla jsem na obrazy.To, že Mistra malování bavilo neznamená, že je to dobrý. Není ! A říkám to už léta, ale pofrčí. První snaha už je tady.

Gelemová obrážela pražské galerie bez úspěchu, tak somruje v státních institucích, aby mohla viset aspoń na chodbách.
To Mistr Gott bude viset v kancelářích hned vedle prezidenta

hodnotyzivota
29. 5. 2020 • 14:59

-bello- Ivana neměla v životě pravopisnou chybu v příspěvku na OFB, o sexu při řízcích mluvil někdo úplně jiný atd. Což vy samozřejmě velmi dobře víte a záměrně lžete. A produkty s označením umělce prodává většina skutečně slavných umělců, protože jejich činnost je spojena s velmi vysokými náklady.
Stále uvádíte, v jakém dobrém materiálním zabezpečení se
nacházíte. Žádalo by se tedy promluvit o vaší charitativní činnosti. Pan Gott na ni dával roky celý svůj důchod, tak doufám, že poporcionálně ho předčíte.

-bello-
28. 5. 2020 • 22:15

hadafan
Gott z bulváru těžil co mohl!! Z bulváru a reklam ! A to tak, až byli oba s Ivanou trapný, jak byli nenažraný !
Nebylo dne, aby o něm, nebo "Ivance " (s prachovkou , anebo bez ) nebylo v bulváru psáno. Ivanka: úžasná matka, manželka,muzikálová hérečka, moderátorka, vzorná studentka na Bc. v UJAK , šéfka Gott agentury , kde dělala poštu, když on neuměl s PC a dokonce i sex dala tahle " dvojka " do placu, kdy cit." na ni dostal chuť, když klepala řízky" ) ( nevím jak často měli řízky - frigidní ženská se starcem)
A že Gott měl reklamu přes celý svůj barák na Smíchově ( alias " Bertramka" ) se už neví ? Novináři mu nestačili, tak si dal reklamu na barák tak obrovskou, že aby byla vidět z letadla i z Petřína! Gott s Ivanou živili bulvár rádi a s chutí a s nataženou dlaní !!!
Jo a zapomněla jsem na jejich psa a samozřejmě i jejich dvě (geniální ) malé dcery .Na povlečení s Gottem na cejchách , hrnkách na kafe .Dnes a denně to bylo! A pecku tomu dávala Ivana na fcb, kde to měla samou pravopisnou chybu.Dnes má mluvčí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.