Táta by koukal! Osudové prozření Gottové v novém bytě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Táta by koukal! Osudové prozření Gottové v novém bytě

Dominika Gottová se přestěhovala do Prahy.
Dominika Gottová se přestěhovala do Prahy. (CNC_Pavel Machan)

Až po přestěhování do nového bytu v pražských Vysočanech si Dominika Gottová (46) uvědomila, jak moc ji tato čtvrť spojuje s rodiči. Maminka Antonie Zacpalová (84) bydlí nedaleko v domově pro seniory, její zesnulý táta Karel Gott (†80) v této městské části hned dvakrát pracoval.

Dominiku na to upozornil deník Aha!. Karel Gott

Karel Gott (zpěvák, malíř, herec)
 

totiž před začátkem pěvecké kariéry pracoval ve Vysočanech v ČKD, v letech 2006 až 2018 pak šestkrát vystoupil ve zdejší O2 areně, kterou dokázal vyprodat. A ta je od Dominičina bytu, co by kamenem dohodil. „To je neuvěřitelné, co říkáte. Táta by asi koukal, že teď bydlím ve Vysočanech,“ dívala se z okna svého bytu, kde strávila první noc, Dominika. Od své kamarádky Šárky Rezkové, u níž v Chouzavé doteď bydlela, dostala dárek.

 

Do nového si tak přinesla povlečení a peřiny. Chystá se na hrob Svému otci chce zajít v týdnu na hrob, aby mu řekla, jak se ve svém novém životě posunula. S maminkou Antonií Zacpalovou (84) se kvůli zákazu vycházení pro seniory vidět nemůže. „Tak si alespoň každý den voláme. Jakmile ta opatření skončí, tak ji pozvu na dobrý oběd, protože bude mít v nejbližší době narozeniny,“ doplnila nejstarší dcera Karla Gotta.



Přečtěte si
rydlo
23. 3. 2020 • 19:25

Když už není co moc psát o Dominice, tak teď začne častěji chodit na hřbitov a vykládat u hrobu tatínkovi, že se dozvěděla, že nedaleko jejího bytu pracoval a co je nového a pak hned sdělí do bulváru o čem si s tatínkem povídala a zase budou penízky za fota u hrobu. I když už má svoje bydlení, (na jak dlouho?), pokud stále pije, může se jí stát, že párkrát zaspí a bude po zaměstnání a na nájem nebude mít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.