Bezesná noc Dominiky Gottové: V hlavní roli byl… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Bezesná noc Dominiky Gottové: V hlavní roli byl…

Proměna Dominiky Gottové pro Blesk tv Magazín
Proměna Dominiky Gottové pro Blesk tv Magazín (Jan Tůma)

Noc, kdy nezamhouřila jediné oko, má za sebou podle webu Blesk.cz nejstarší dcera Karla Gotta. Důvodem je prý bývalý milenec, který se jí zčista jasna ozval, aniž by to čekala. Jak přiznala Dominika Gottová (46) na sociální síti, pak už zkrátka nešlo spát.

Mistrova dcera se netají tím, že milostných společníků bylo po jejím boku více. Nejčastěji se mezi ně řadili členové metalových kapel, jejichž byla fanynkou. A jeden z těch nejslavnějších ji teď zkontaktoval. O koho jde? Měl to být prý Joey DeMaio (66) ze skupiny Manowar.

„V noci jsem měla překvapivý telefonát přes oceán s mým exmilencem z kapely Manowar Joey DeMaiem. I po tolika letech jsme přátelé,“ pochlubila se Dominika na facebooku. „Sdílíme úžasné vzpomínky na turné po Americe, Švýcarsku, Itálii, Německu... vždycky budu tvou hudbu podporovat! Miluji tvůj pozitivní způsob myšlení a to, jak bavíš přátele. Až bude zase možné cestovat, potkáme se zase na tour, užijeme si heavy metal a bude zábava,“ dodává natěšená Gottová, kterou telefonát očividně povzbudil.

Více o milencích Dominiky najdte ve speciálu Můj táta Karel, který si můžete objednat zde.

Dominika Gottová předčítá ze své knihy: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.