Dominika Gottová: Usmíření s macechou Ivanou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dominika Gottová: Usmíření s macechou Ivanou?

Ivaně Gottové vadí, že Dominika je hodně v zájmu médií.
Ivaně Gottové vadí, že Dominika je hodně v zájmu médií. (Foto Aha! – M. Sekanina, D. Malík, M. Pátek, P. Machan, Profimedia.cz, archiv, M. Hykl, P. Machan)

Se svojí macechou Ivanou (44) není vůbec zadobře, a tak je otázkou, jestli vdova po Karlu Gottovi (†80) pozve svou nevlastní dceru Dominiku (46) na vzpomínkový koncert na jejího otce.

Ivana a její tým už oznámily, že Pocta Karlu Gottovi, na které se sejdou hvězdy české a slovenské populární hudby, proběhne letos 15. prosince v pražské O² areně. „Manžel si ještě za svého života uvědomoval, že koncert na jeho památku by pro jeho příznivce měl být uspořádán. Chtěl, aby organizátorem koncertu byla agentura Karel Gott Agency, a sdělil svému nejbližšímu týmu i velmi konkrétní představu podoby koncertu. Budeme se snažit jeho přání naplnit,“ prohlásila Ivana Gottová.

„Jsem ráda, že takový vzpomínkový koncert na tatínka bude. A to, jestli mě pořadatelé pozvou, zatím nevím. Pevně věřím, že ano,“ prohlásila Dominika Gottová, která žije opět v rodném Česku.

Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 3. 2020 • 00:32

Kristepane, Ivaně vadí média!
-Za posledních cca 5 let nebylo dne, kdy by Gott, Ivana a jejich holky nebyly v bulváru.A Ivana se nestyděla přes bulvár prezentovat i ty cejchy a hrnky s vytištěným Gottem a Gott se nestyděl za své debilní reklamy, které nazýval " projekty s duší " Dyť Gott ke stáru úplně zblbnul a protěžoval její jméno, jak se jen dalo a bylo to trapný. Příšerná Gott Family !
Dominika je příšerná taky, ale Ivana víc.Sedí na 1000 milionech a nemůže se o ty 2 starší postarat a dát jim něco?Gott
zde nezabodoval!

Zombie_1
22. 3. 2020 • 20:30

Dorotě by se nic nestalo, kdyby koupila byt, třeba i na sebe a dala by ho Dominice na užívání. Jsou přeci rodina. A jak se říká, rodina si má pomáhat. Na venek to bude vypadat dobře a peníze za byt jen zhodnotí.

Uivatel_5414151
22. 3. 2020 • 16:56

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

DWEI
22. 3. 2020 • 12:56

Chápu, že Dominika potřebuje prachy, ale ty každodenní články se spoustou fotek akorát způsobí , že na ni začne být většína národa alergická Spoustu problémů si zavinila sama, mnoho milionů od otce prošustrovala, proto je hodně lidem protivná a bulvár jí sice platí, ale spíš ubližuje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.