Dominika Gottová: Problémy v práci a... VÝPOVĚĎ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dominika Gottová: Problémy v práci a... VÝPOVĚĎ!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Tonda Tran, archiv)

K nečekanému kroku se rozhodla Dominika Gottová (47)! Po sedmi měsících práce v baru v centru Prahy v něm dala výpověď. Důvod? Chce mít stabilní práci s jasně vytyčenými dny volna. Proto nejstarší dcera Karla Gotta (†80) vzala hlavní pracovní poměr v lahůdkách o dvě patra níže.

Právě v nich, když měla volno v baru, brigádničila. „Už to takhle nešlo dál kombinovat, byla jsem hodně unavená. Proto jsem se rozhodla svůj pracovní život změnit. Dopředu jasně vím, kdy pracuji a kdy mám volno,“ řekla deníku Aha! Dominika, která byla za barem naposledy v neděli 5. července.

Málo lidí

Gottová si zároveň chtěla přechodem na hlavní pracovní poměr do lahůdek ve spodní části obchodního centra pojistit budoucnost. „V baru je problém nedostatek návštěvníků! Tam to táhli hlavně turisté, a ti teď po koronakrizi skoro nejsou, takže nikdo neví, jak to bude s barem dál,“ popsala Dominika.

Nová cesta

Nejstarší dcera Karla Gotta je nicméně za to, že mohla v baru od prosince pracovat, ráda. „Život jde ale dál a teď volím tuhle cestu,“ uzavřela.

Dokument o Gottovi bude i s Dominikou, má to ale háček! A Lounová si nechala zmrazit vajíčka

Video se připravuje ...

Manžel Timo přiletěl do Prahy: Budou řešit rozvod!

Do pracovních změn své ženy se trefil její manžel, bývalý člen finské metalové skupiny Stratovarius Timo Tolkki (54). „Ozval se mi, že je v Praze! Je na hotelu a má tady nějaké pracovní závazky,“ svěřila Aha! Dominika. „Ano, jsem tady a potkám se s Domi během týdne, jak bude mít čas. Moc jsem se na ni těšil,“ řekl Aha! Timo, který od konce února pracovně pobýval v Mexiku. Jeho žena s ním bude chtít na společném setkání řešit především jejich rozvod, o který v zimě požádala. Soud v Helsinkách už ho má na stole, ale ani jeden se na jaře do Finska kvůli koronakrizi nedostal. Náhradní termín asi dostanou na podzim.

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
MisaBure83
15. 7. 2020 • 19:03

Zajímavý článek. Myslím, že hlavní věcí v životě je najít to, co byste chtěli dělat. Práce by neměla přinášet špatné emoce, musíte pracovat kdekoli chcete. Vím, že mnoho lidí, kteří pracují strašně unaveni, aby vydělali nějaké peníze a nechystají se změnit zaměstnání. Měl jsem špatnou práci, ale po přečtení článku na http­s://puj­ckyti­py.cz­/jak-vydelat-penize-na-internetu/ jsem to změnil. Je smutné, když člověk nechce usilovat o to nejlepší. Musíte respektovat sebe a svůj čas a jít na to, co se vám líbí.

kristinn
13. 7. 2020 • 03:56

Borko, áno na matku je veľmi podobná. Tento rok ani na hrobe otca, ktorého vraj tak veľmi milovala, nebola. A jej mater sa tiež ani na jeho narodeniny nechystá. Hlavne, že si v domove seniorov užíva izbu sama za jeho peniaze. Vyžírky odporné, lenivé, prísavky...

borka30
12. 7. 2020 • 22:56

Ano, na svoji matku je hodně podobná vzhledem i chováním. Ta celý život nikdy a nikde dlouho nevydržela pracovat. Pozítří s novináři a fotografem nakluše na hřbitov, zahrát si divadelní scénku na hrobě Gotta a bude mít vyděláno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.