Dominika Gottová v slzách: Takový zásah nečekala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dominika Gottová v slzách: Takový zásah nečekala!

Dominika Gottová měla smutné narozeniny.
Dominika Gottová měla smutné narozeniny. (archiv)

Měla být šťastná, byl to její velký den, slavila narozeniny. Jenže místo toho plakala nejstarší Gottova dcera jako želva. Uvědomila si totiž, že něco už se nikdy v životě nezopakuje.

Do 47. roku svého života vstoupila s hořkým uvědoměním, že jeden gratulant, který byl vlastně tím nejdůležitějším, bude už napořád chybět. Její tatínek Karel Gott (†80).

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou:

Video se připravuje ...

Dominičina oslava nebyla z nejpodařenějších i z jiného důvodu. Musela totiž část dne být v práci, až v druhé části dne prý konečně měla chvilku pro sebe. „Večer jsem si pak v klidu sedla k telefonu a četla skoro tři stovky přání a gratulací. A pak jsem si uvědomila, že vlastně poprvé od táty nepřišla žádná! Rozbrečela jsem se,“ přiznala pro AHA!.

„Byl to pro mě ale důležitý moment, protože já pořád nemůžu uvěřit tomu, že odešel. A tohle je další událost, která mě v tom utvrdila. Táta mi už nikdy k narozeninám nepopřeje!“ došlo jí v plné síle.

Dominika Gottová promluvila v nové knize: Chtěla jsem, aby národ znal pravdu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hodnotyzivota
2. 7. 2020 • 02:38

Zdenek Lacina - také jsem se nasmál: Z toho, že musela být na narozeniny v práci (ostatní všichni mají v ten den volno), měla zkažené narozeniny! Ona téměř po roce od smrti nemůže uvěřit, že otec není. O koľkoročnom dítěti to tu píšou? To jsou takoví nekritičtí, že sami nevidí, že jsou to uměle nastavovány odstavce o ničem?
A ta paní Hannelore chtěla za každou cenu pana Gotta. Nyní by mohla být konečně šťastná. Jeho dcera si ji zvolila za přítelkyni, tak by mohla učinit najednou hodně bohumilých věcí: Pomoci jí finančně (což možná i očekává), poskytnout jí střechu nad hlavou, nás a rodinu osvobodit od její zatěžující přítomnosti. Vše bychom dceři i jí velmi dopřáli. Je pozoruhodné a obdivuhodné, že v tomto se její nemoc neprojevuje.

hodnotyzivota
1. 7. 2020 • 22:19

Je to neuvěřitelná drzost, čímž si dovolí nás bulvár krmit! Chtějí snadno vydělávat - ale, ačkoli by jim to vyhovovalo, my nejsme úplní debili. Nyní (pokud vůbec) vyjadřuje také cit jen a jen výhradně nad sebou, že o něco přišla. Kdyby v Dominice bylo alespoň za nehet opravdového citu k otci, nikdy by se tak nechovala jak se chová. Kdyby to věděl, tak pláče ON den a noc.

borka30
30. 6. 2020 • 20:08

Jasně, že plakala. Peněžní kohoutek je uzavřen. Zřejmě jí konečně došlo, že musí pracovat a starat se sama o sebe v jejich 47. narozeninách. Celý život se měla moc dobře, procestovala kus světa.

konvalinka34
30. 6. 2020 • 19:10

Vážně AHA budu asi rušit. BLESK a vy se zblázníte z jedné nicky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.