Nedožité 81. narozeniny Gotta: VÝČITKY KVŮLI SVATBĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nedožité 81. narozeniny Gotta: VÝČITKY KVŮLI SVATBĚ

Karel s Ivanou
Karel s Ivanou (Aha! – Marek Pátek, Alexandr Malachovský, Profimedia.cz, ara)

Fanoušci Karla Gotta (†80) dostali v den 81. výročí zpěvákova narození dárek! Vdova Ivana (44) poslala do světa první záběry z celovečerního dokumentu, který s ním v posledním roce života natáčela Olga Špátová (36). Je na nich vidět i debata manželů Gottových o svatbě.

„Vážení a milí, děkuji za krásné maily a dopisy, které mi posíláte v souvislosti s dnešními nedožitými narozeninami mého manžela,“ napsala na facebook Gottová. „Jsem moc ráda, že právě dnes, 14. 7., vám můžeme poprvé ukázat první záběry z filmu Karel. Doufám, že vás krátké video potěší. Ivana,“ pokračovala ve vyjádření, které doprovázelo krátkou videoukázku z chystaného dokumentu s názvem Karel.

Rozhovor s dcerkou

Na zatím zveřejněných záběrech je vidět krátký a velmi dojemný rozhovor zpěváka s jeho dcerkou Charlotte (14). „To se líbilo mamince, když jsme se seznámili. Říkala – ne to, jak zpíváš, ale ty tvoje modrý oči‘!“ prozrazoval Slavík. Následně za zvuků jeho písně C’est la vie vidíme náhodné momenty z jeho života.

Gottovým zemřela Stella. Rozchod Kamu s přítelem. A Jandovi voda vyplavila penzion!

Video se připravuje ...

Výčitky v kostele

Poněkud překvapivě je uzavírá debata manželů sedících v kostelní lavici. „Tady jsme to měli mít... A ty pořád – Las Vegas!“ vyčítá Karel Ivaně jejich svatbu v centru světového hazardu. Oba se tomu pak zasmějí... Jestli to Slavík myslel z legrace, nebo vážně, to budou moci diváci posoudit už 15. října, kdy bude mít film Karel v našich kinech premiéru.

Sláva ve městě hazardu: Jediný svědek si nic nepamatuje...

V lednu 2008 do té doby zapřísáhlý starý mládenec Karel pojal za manželku svou tehdejší partnerku Ivanu Macháčkovou a udělal z ní paní Gottovou. Svatba se konala tajně v Las Vegas a jediným svědkem byla jejich tehdy jedenapůlroční dcera Charlotte Ella, která si dnes nic ze svatby svých rodičů nepamatuje.

„Rozhodli jsme se na místě. Řekl jsem Ivaně – chceš si mě tady vzít? Chvilku bylo ticho a najednou Ivana říká – počkej, to si děláš legraci, to je kostelíček, kde se mnoho slavných lidí bralo. Elvis, Paul Newman a mnoho dalších... A já odvětil – toto místo volím teď, vezmeš si mě? To ano potom zaznělo ještě jednou před knězem,“ vzpomínal Slavík. Svůj sňatek několik měsíců poté legalizovali na českých úřadech. „To vyřizování bylo náročné a zdlouhavé! Neustále jsme dokládali nějaké dokumenty, takže to trvalo. Ale dopadlo to dobře,“ pochvaloval si zpěvák.

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti

Video se připravuje ...

Prezident Zeman poslal Slavíkovi věnec Na hrobě plakala Borůvková...i kmotřenec Rokl

Už o víkendu na hřbitov na pražských Malvazinkách proudily zástupy fanoušků, kteří přišli zavzpomínat a poděkovat Karlu Gottovi za radost, jenž jim za svého života rozdával. V den jeho nedožitých 81. narozenin pak bylo u jeho hrobu plno lidí už od osmé hodiny ranní. Zavzpomínat přišla i zpěvačka Šárka Rezková (51) či Slavíkův kmotřenec Patrik Rokl (52).

Vdova Ivana nechala hrob uklidit, aby příchozí mohli pokládat další svíčky a květiny. „Vždycky jsme se na Karla těšili. Chodili jsme i na Bertramku v den jeho narozenin, vždycky mu popřát a dát nějaký dárek. Vždy byl velice vstřícný,“ zavzpomínala pro Aha! fanynka z Libákovic u Plzně. „Došla mi slova. Velmi mi chybí, dennodenně ho poslouchám. Neumím si vůbec představit, co prožívá vdova Ivana, ztratit takového báječného člověka,“ dodala další ze Slovenska.

Kousek od táty

Krátce po otevření hřbitova přinesl zaměstnanec Pražského hradu věnec od prezidenta Miloše Zemana (75). Kolem jedenácté hodiny dorazil moderátor a diskžokej Patrik Rokl, syn Karlova dlouholetého klavíristy Rudolfa Rokla (†55), který je taky pochovaný na Malvazinkách. „Leží sto metrů od mého táty, takže já to vždycky spojím a nechodím sem jenom dnes. Chodím za Karlem pravidelně, ale dneska prostě musím,“ řekl Aha! Gottův kmotřenec.

To se nevyvedlo

Asi hodinu po něm se na hřbitově objevila Šárka Rezková, která od loňského prosince do letošního března poskytovala azyl nejstarší zpěvákově dceři Dominice. „Snažím se na to nevzpomínat. Nic bych si s ní nevyříkávala a doufala jsem, že ji tady nepotkám. Nevím, co by tomu řekl její táta, ale já bych řekla – Karle, trochu se to nevyvedlo. To, že Dominika dnes nepřišla, je záležitost rodiny a je to na jejím svědomí,“ řekla interpretka hitu Borůvková.

První záběry z filmu KAREL

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ptacek5
17. 7. 2020 • 11:22

To musí být fakt hoooodně dobrej matroš.

mnamko
15. 7. 2020 • 17:43

hanainge a este nieco,vase prave meno tiez poznam

mnamko
15. 7. 2020 • 17:34

takze vazena hanainge ako som vam uz minule pisala,ze este raz tu date taketo vymyslene tvrd­enia,p­repo­sielam ich Ivane.takze ux stacilo a posielam.

hanainge
15. 7. 2020 • 06:04

Výše uvedený článek je částečně nesmysl, protože Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta a snímky ve filmu o Karlu Gottovi s Ivanou Macháčkovou, Charlottkou Ellou a Nellynkou jsou padělané. To není v smyslu Karla Gotta. Dále je fakt, že Ivana Macháčková není majitelkou majetky Karla Gotta, protože Ivana Macháčková od Karla Gotta nic nezdědila!!! To řekl mi Karel Gott sám! Karel Gott zažil s ženami už v šedesátých a sedmdesátých letech strašně špatné věci a proto jednoho dne Karel Gott měl nos plný a chtěl žít sám a proto angažoval Ivanu Macháčkovou hrát se na veřejnosti falešné a hloupé divadlo jako manželský pár s dětmi, což samozřejmě není v pořádku, protože to je nevkusní a blbý podvod. Taky Karel Gott na to nikdy neměl právo!!! Správná žena pro Karla Gotta ještě je na světě a žije v Německu. Tat’ána Smutná to není!!!

I když Karel Gott už není na světě, Karel Gott má dobrý kontakt s tou ženou, která má český i šlechtický původ a která velmi dobře mluví Česky. Karel Gott mezitím už často se omlouval, protože když Karel Gott ještě byl na světě, Karel Gott byl pro správné štěstí slepý s tou ženou, která je absolutní slušná, fajn i velmi dobře vzdělaná dáma. Karel Gott jí proto slibil, že Karel Gott se ožení s tou dámou, když ona je v oném světě.

Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.