Gottová už není sama? Šokující tvrzení z nečekané strany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gottová už není sama? Šokující tvrzení z nečekané strany

Ivana Gottová
Ivana Gottová (Foto Aha! – Pavel Machan, Alexandr Malachovský)

Vdova po Karlu Gottovi (†80) už prý není na život tak zcela osamocená. Podle známé věštkyně stojí po Ivanině boku muž, který se v jejím okolí dokonce objevil ještě za života pěvecké legendy. 

„Ona Gotta doopravdy milovala. Vidím zde hodně stresu. Poslední dobou byla hodně uzavřená do sebe," tvrdí podle webu Emma.pluska.sk vědma Graciela, podle níž ale čtyřiačtyřicetiletá Ivana Gottová již aktuálně není tak zcela bez podpory:„Ivana Gottová vedle sebe někoho má! Na 100% sama není. Nevidím tu lásku, ale nějakého přítele má. Je to muž už z doby, kdy byl Karel naživu."

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uivatel_5447947
11. 10. 2020 • 17:47

Fuj hnus a závist.Kdo nemáte vztah k Mistrovi a Ivaně tak se tady vůbec nevyjadřujte.A kdo víte jak to u nich vypadalo? Vy jste s nima bydlel.Zamettě si před vlastním prahem .Jak žije Ivana je jen její věc.a rozdělení majetku bylo právo Karla Gotta.Poctivě si peníze vydělal.

Uivatel_5454118
20. 7. 2020 • 22:11

To se dalo čekat že bude mit nejakou zalohu I.Gottova,je na ni videt co je zač, že je to mrcha ,vedeli lide blizci Karla jenže on ji miloval a byl štastny že ma svou rodinu

hanainge
6. 7. 2020 • 16:06

Výše uvedený článek je částečně nesmysl, protože Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. Dále je fakt, že Ivana Macháčková není majitelkou majetky Karla Gotta, protože Ivana Macháčková od Karla Gotta nic nezdědila!!! To řekl mi Karel Gott sám! Karel Gott zažil s ženami už v šedesátých a sedmdesátých letech strašně špatné věci a proto jednoho dne Karel Gott měl nos plný a chtěl žít sám a proto angažoval Ivanu Macháčkovou hrát se na veřejnosti falešné a hloupé divadlo jako manželský pár s dětmi, což samozřejmě není v pořádku, protože to je nevkusní a blbý podvod. Taky Karel Gott na to nikdy neměl právo!!! Správná žena pro Karla Gotta ještě je na světě a žije v Německu. Tat’ána Smutná to není!!!

I když Karel Gott už není na světě, Karel Gott má dobrý kontakt s tou ženou, která má český i šlechtický původ a která velmi dobře mluví Česky. Karel Gott mezitím už často se omlouval, protože když Karel Gott ještě byl na světě, Karel Gott byl pro správné štěstí slepý s tou ženou, která je absolutní slušná, fajn i velmi dobře vzdělaná dáma. Karel Gott jí proto slibil, že Karel Gott se ožení s tou dámou, když ona je v oném světě.

Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.