Pravda o dusnu mezi Ivanou a Dominikou: Blízká osoba promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pravda o dusnu mezi Ivanou a Dominikou: Blízká osoba promluvila

Dominika Gottová, Ivana Gottová
Dominika Gottová, Ivana Gottová (Blesk)

Mistr měl rád všechny své dcery, pochopitelně podporoval i nejstarší Dominiku (46), ačkoliv o její existenci několik let netušil. Zatímco její mladší nevlastní dcera Lucie byla vždy za tu, která se držela v pozadí, Dominičino chování bylo naprosto odlišné a jednoduché to s ní asi vždycky nebylo. Ani současná situace by jejího otce Karla Gotta (†80) příliš nepotěšila.

Zlatý slavík s manželkou Ivanou se vždy snažili rodinu prezentovat v lichotivém světle, prostor pro skandály se v jejich soužití neměl nikdy šanci vytvořit. Jenže prvorozená Dominika je jiného ražení. A od té doby, co se objevila zpět v Čechách, je vnímaná veřejností poněkud kontroverzně. V podstatě už od chvíle, kdy se poprvé objevila na letišti po příletu z Finska. Vnímavý pozorovatel pak nemohl přehlédnout, že mezi Ivanou Gottovou a Dominikou panuje intenzivní napětí.

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou:

Video se připravuje ...

 

Svědectví osoby blízké

Jak to s jejich vztahem ve skutečnosti je? O tom promluvila před časem Šárka Rezková, která se Gottovy dcery po návratu do Čech ujala. Dle webu Nový čas pre ženy odtažité chování Mistrovy manželky ve vztahu k Dominice chápe. Podle Rezkové totiž Dominika svého otce zneužívala. A Ivaně se logicky nelíbilo, že z něj jen tahá peníze. O to víc, když už měla ověřené, že se ztratí jak mávnutím kouzelného proutku a že za chvíli bude Dominika se svým manželem zase švorc.

Alkohol jako metla Gottové

Když pak Ivana zjistila, že má prvorozená dcera jejího muže problém s alkoholem a léky, trvala prý na tom, aby se Dominika šla léčit. Ta  to ale odmítla. Podle tiskové mluvčí rodiny Gottových Anety Stolzové měla na to konto Dominika sama přerušit kontakty s vdovou bezprostředně po pohřbu navzdory tomu, že jí Ivana údajně uhradila letenku, ubytování i stylistku, aby vůbec mohla na mši být. I z toho důvodu je Rezková na Ivanině straně. Protože její požadavek, aby se šla léčit, vnímá jako oprávněný. Navíc je i ona přesvědčená o tom, že Dominika umí lidi jen „vysosávat“, jak před časem uvedla pro Pestrý svět.

Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kristinn
25. 6. 2020 • 01:30

Bello, si ! S poriadnymi dvoma hrbmi a v hlave seno miesto mozgu ....

-bello-
24. 6. 2020 • 23:36

kristinn
ťava

-bello-
24. 6. 2020 • 23:27

hadafan
zjisti si to sám,jak za komunistů, tak i teď mají oba rodiče právo na přiměřené poměry atd. !Zacpalová nepracovala , hrála to na opracovanost kloubů tanečnice a platil by alimenty i jí.A to i za komunistů.A protože měl příjmy vysoké, tak dle toho. Do 26 let je navíc povinnost podporovat dítě, pokud řádně studuje a tedy si to spočítal. Nemohl tušit, že Dominika bude blbá a horko-těžko udělá učňák číšnice.Zacpalová udělala dobře, že odmítla.Tím pádem měla možná víc, protože inlface peníze znehod­nocu­je.Ch­ápeš? Neuzavřela přítok peněz.Myslím jí to někdo poradil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.