Šla proti vůli manžela? Svědectví o posledním přání Gotta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šla proti vůli manžela? Svědectví o posledním přání Gotta

Hrob Gotta (†80) před výročím: Vdova Ivana Gottová zaplatila dar pro celý hřbitov!
Hrob Gotta (†80) před výročím: Vdova Ivana Gottová zaplatila dar pro celý hřbitov! (Marek Pátek, Martin Přibyl)

Všichni si prý přáli, aby byl pohřbený v Újezdu. Jenže Ivana Gottová (44) rozhodla, že místo posledního odpočinku Mistra bude na pražských Malvazinkách. To ale s lítostí nesou místní obyvatelé obce na Rokycansku, kam Karel Gott (†80) dle webu Extra.cz rád jezdil za babičkou na prázdniny.

Podle obyvatel Újezdu U Svatého Kříže měl Zlatý slavík spočinout tam, kde leží i jeho rodiče. Mistrův soused se pak redakci Extra.cz netajil tím, že ho mrzí, že to nakonec dopadlo jinak. „Jezdil sem od malička. Pamatuji si ho i jako kluka. Vždycky si vzal holínky a pobíhal tady po lese, rád chodil na houby. Jezdil sem rád i jako dospělý, na zahradě si hrál s dcerami,“ říká pan Ježek, který bydlí proti domu, jež Gottova rodina využívala.

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video se připravuje ...

Z toho důvodu je nejen on přesvědčený o tom, že tu měl být Mistr také pohřebený. „Chtěli jsme, aby byl Gott pohřben tady. Chtěli to všichni lidi z vesnice a paní starostka o to dost usilovala. Pro vesnici by to byla čest. Ale paní Ivana rozhodla, že Karel bude pohřben v Praze. Nedivím se jí, má to tam blíž,“ chápe rozhodnutí vdovy pan Ježek.

Šárka Rezková o Dominice Gottové: Lituji, že jsme jí pomohli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
21. 7. 2020 • 11:35

No a co se rozčilujete ?
Ano, přála si ho obec i paní starostka, ale můžou být rádi, že to nevyšlo. Hrob Gotta musí být pro správu hřbitova Malvazinky černá noční můra.To jsem řekla hned, jak vyšlo najevo, kde hrob koupili. Zvýšený úklid a pohotovost kvůli svíčkám, rušení a očumování přítomných, kteří tam mají hroby svým blízkých , tak to jsou Malvazinky. .Z Malvazinek se stalo poutní místo fanoušků , sem tam hlučný hyde park , o klidu posledního odpočinku ostatních nemůže být řeč.Gottová sem tam něco přispěje, ale měla by platit správě mnohem víc!!!!! Ostatně z úroků jejího majetku by zbylo i na jiné , než pohřební , akce ( ostatně za pohřeb taky nezaplatila ani ň).

bedna
21. 7. 2020 • 10:39

Všichni si prý přáli, aby byl pohřbený v Újezdu? Kdo je to všichni? To jako kvůli zatraktivnění obce, která by se tím stala poutním místem, a proto paní starostka o to dost usilovala? To by byl nával v obci při Gottvých výročích a obec by se stala známou na celém světě! Ivana udělala to nejlepší, co mohla, hrob má rodina v blízkosti a nemusí dojíždět takovou dálku, když chce na hrob dát kytičku.

rydlo
20. 7. 2020 • 22:16

hanainge-Hannelore Uhl je magor, který asi co nejdřív dostane na budku od Martina Pošty, že si ho pořád bere do huby. Proboha, už by se Hannelore mohla nechat konečně odpanit, když se toho nedočkala od Gotta, tak snad by pomohl robertek. Už jí to sakra leze na mozek a píše bludy. Gott by se jí nedotkl ani dvoumetrovým klackem, pro něj byla Hannelore otravná štěnice, před kterou ho musela chránit policie, natož aby se s ní Gott zahazoval a něco jí říkal. Dnes byly ty její bláboly kupodivu nějaké kratší!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.