Charlotte Ella Gottová: ŠTĚSTÍ BEZE SLOV! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Charlotte Ella Gottová: ŠTĚSTÍ BEZE SLOV!

Karel Gott s dcerou Charlotte Ellou
Karel Gott s dcerou Charlotte Ellou (Foto Karel Gott Agency, Supraphon, archiv)

Od smrti milovaného tatínka Karla Gotta (†80) nebylo o Charlottě Elle Gottové (14) vůbec slyšet. Nyní to však vypadá, že se začíná vracet do běžného života. Po skoro roce se na sociální síti Instagram pochlubila fotografií.

Jednu z posledních dovolený Charlotta trávila se svým tatínkem na Sardinii. Zpěvák se tam dle týdeníku Sedmička věnoval psaní svého životopisu. „Moc vás zdravím ze Sardinie, kam jsem odjel rozjímat a vzpomínat na střípky ze svého života, abych vás mohl potěšit velkou autobiografickou knihou,“ vzkázal tehdy Mistr.

Pozdrav od moře ...

Gott a jeho dcera zpívají v pohádce:

Video se připravuje ...

 

Pro zpěváka šlo o jeho poslední dovolenou. O pár měsíců později zemřel. Jeho odchod velmi těžce nesla Charlotte, se kterou nazpíval mnohonásobný držitel ocenění Zlatý slavík song Srdce nehasnou. Po Gottově smrt nebylo o talentované zpěvačce vidu ani slechu. Nyní však nastala změna.

Charlotte po dlouhých měsících zveřejnila na sociální síti Instagram fotografii, na níž pózuje na skále u moře. Příspěvek neokomentovala slovy. Je ale možné, že se v blízké budoucnosti dočkáme dalšího snímku.

První záběry z filmu KAREL

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shimmir
26. 9. 2020 • 18:00

Přijde inspektor do blázince a jeden chlapík tam stojí, oblečen jako Napoleón, s třírohým kloboukem a rukou zasunutou na hrudi do kabátu.
"Tak vy si myslíte, že jste Napoleon? Kdo vám to řekl?"
"Řekl mi to Bůh!"
A od okna se ozve: "Blbost! Nic jsem mu neříkal!"
🤔Tolik k tvrzení hanainge...🤡

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.