Na Betramce žehlí blamáž! Gottová pod palbou kritiky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Na Betramce žehlí blamáž! Gottová pod palbou kritiky

Ivana Gottová
Ivana Gottová (Foto: D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek P. Machan)

Byla zklamaná a možná trochu naštvaná, že není jedním z hostů, kteří budou vzpomínat na Karla Gotta (†80) v O2 aréně, přestože patřila mezi jeho přátele. Jenže situace se obrátila a Marika Gombitová (63) se už může na výjimečnou událost chystat. Kdo ji nakonec do seznamu vystupujících zahrnul?

Dotklo se jí to, ale smířila se se skutečností, že na vzpomínkové koncerty do Prahy nepojede. Jenže manažerům zesnulého zpěváka dle webu Nový Čas nejspíš došlo, jaká to byla chyba, že by tato dáma neměla být přítomná. Proto se prý slovenská zpěvačka v O2 aréně přece jen ukáže.

Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala?

Video se připravuje ...

Ačkoliv na koncertu s názvem Pocta Karlovi Gottovi zazní největší hity a mezi vystupujícími se jméno Mariky Gombitové objevovalo, ona sama dementovala, že by byla oficiálně pozvaným hostem. „Pozvání, abych na něm zazpívala, jsem od jeho organizátorů nedostala,“ prozradila pro Blesk zpěvačka. Po vlně kritiky, která pak dopadala zejména na vdovu Ivanu, nakonec došlo k obratu. Gombitová pozvánku dodatečně dostala. Podle informací Nového Času může za nedorozumění údajně komunikační šum, který mezi stranami nastal.

Marika Gombitová: Do »důchodu« se nechystám

Video se připravuje ...



Přečtěte si
honlova
13. 9. 2020 • 04:52

Pokud by si někdo myslel, že to beru jako seznamovací dialog, musím upozornit, že jako mladá jsem si dělala recenze. Čeští muži mně vyšli jako nejhorší, sobci, egoisti, negentlemani, takže čecha jsem nikdy neměla a nikdy nevezmu. Mí známí to všichni vědí. I když už mladá nejsem a nebudu Hezký den

honlova
13. 9. 2020 • 04:44

Pan Gott byl jediný čs. zpěvák, kterého jsem poslouchala /jinak Russos, Hamperd. atd./. Měla jsem možnost s ním osobně mluvit jako mladá a jako stará na Arbes.nám.chodil zde do masny, asi 1rok př.úmrtím/. Byl to vždy usměvavý člověk, gentleman , bavil se s každým. Ne jako ostatní zpěváci či herci, kteří mají nos pomalu ve Vesmíru. A nemají na to.Při Gottově zpívání mrazení v zádech. I Pilarová veřejně řekla, jak se krásně o něj Ivana starala v posl.chvílích. Že ve filmu nebude Dominika, souhlasím.Takhle se dcera nechová. Já měla jet do USA, ale přijela a starala se o nemocného otce /bratr?/ nevdala se za Jurgena. I když mi tatínek před smrtí řekl, že se mi chce omluvit, že jsem si kvůli němu zkazila život. Ne, táta je jen jeden, mužských hodně. Paní Ivaně přeji i jejim 2 krásným dcerám hodně zdraví, štěstí.

xcarodejka
7. 8. 2020 • 10:21

Hannelore Ulm je nemocná, a asi se to mělo s ní hned na počátku rozumně řešit, nikoli ji urážet.

-bello-
6. 8. 2020 • 23:35

Bodejď by nedošlo ke "kumunikačnímu šumu", když agenturu po Gottovi šéfuje blbka Ivana se Stolzovou a navíc mají plnou hlavu filmu o Gottovi

Uživatel_5404086
6. 8. 2020 • 15:38

hanainge: Zalez, ty úchylačko. Prudíš na každé diskuzi o K.Gottovi.Ivana by tě měla žalovat. Náno pitomá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.