Fanoušci v šoku! Radikální obrat Ivany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Fanoušci v šoku! Radikální obrat Ivany

Ivana Gottová se nakonec na veřejnosti neukáže.
Ivana Gottová se nakonec na veřejnosti neukáže. (David Kundrát, archiv)

Už dnes měl nastat velký den a všemi očekávaný okamžik. Na předpremiéru dokumentu o Karlu Gottovi (†80) totiž měla poprvé od smrti svého muže veřejně zavítat i sama vdova Ivana Gottová (44). Jenže se tak nestane. Na poslední chvíli se omluvila. Proč?

„Paní Ivana Gottová se rozhodla poprvé oficiálně vystoupit na veřejnosti až 1. 10., symbolicky v den výročí úmrtí Karla Gotta a tedy v den slavnostní premiéry filmu Karel. Řediteli Febiofestu, panu Kamilu Spáčilovi, se z dnešní neúčasti osobně omluvila a ten její rozhodnutí plně respektuje a chápe,“ vysvětlila tisková mluvčí Aneta Stolzová její absenci.

Gott po koncertě mezi fanoušky: S manželkou jen zářil!

Video se připravuje ...

Bohdalová o Gottovi ve Studiu Blesk: Na jeho manželku ať mi nikdo nesahá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
20. 9. 2020 • 09:08

A jéje, v blázinci pustili pacienty k počítačům, ale paní Hanu Inge by měli raději ponechat v kleci pořád.

hanainge
20. 9. 2020 • 00:08

Ivana Macháčková nemá žádné právo se jmenovat „Gottová“, protože Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Výše uvedený film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková není producentkou filmu a Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ve filmu „Karel“ lidé můžou Karla Gotta jenom částečně vidět, protože Ivana Macháčková se zná s mužem, který je Karlu Gottovi velmi podobný a Ivana Macháčková částečně nechala padělat výše uvedený film s tím jiným mužem jako kaskadér. Spolupracovniky v televizi částečně padělali film s kaskadérem, protože Ivana Macháčková to tak chtěla, aby Ivana Macháčková mohla být taky ve filmu a na veřejnosti! Ivana Macháčková musí se velmi stydět, jít na straně a být úplně pryč! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta.

Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.