To nemohla Gottová přejít! Objev na Bertramce po smrti manžela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To nemohla Gottová přejít! Objev na Bertramce po smrti manžela

Ivana Gottová našla v domě spoustu dalších materiálů pro unikátní knihu.
Ivana Gottová našla v domě spoustu dalších materiálů pro unikátní knihu. (Zdroj:	Julie Vrábelová, archiv F. Albrechta a Blesku ,archiv Blesku)

Ještě za života stihl zpěvák dokončit svou autobiografii, vydání knihy se ovšem proti původním plánům opozdí. „Slíbila jsem manželovi, že knihu dotáhneme obrazově a graficky do takové podoby, se kterou by se ztotožnil a byl by spokojen do posledního detailu," uvedla k tomu Mistrova vdova. Navíc učinila po manželově odchodu spoustu dalších vzácných a unikátních nálezů! 

„Většinu fotografií, stejně jako obal publikace a její název, mi Karel schválil. Snímky se probíral ještě v září minulého roku, kdy už musel svůj čas trávit ponejvíce jen doma ve svém křesle či na lůžku. Po jeho odchodu jsem při třídění archivu nalézala ještě další a další vzácné artefakty a doklady, o kterých jsem okamžitě věděla, že by v knize neměly chybět, a ze kterých, pevně věřím, budou mít manželovi fanoušci radost minimálně stejnou, jako mám já," oznámila nečekaný objev v manželově archívu svědomitá Ivana Gottová (44) fanouškům. 

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sestra
19. 11. 2020 • 10:51

Heeerecka.....Karel ji dobre naucil, ze ji zivi fanousci. Pochybuju, ze se dovime jeste neco noveho. Jedine, ze by vyslo na jevo, ze byl z druhyho brehu a tomu bych se taky nedivil.

aveneta
24. 9. 2020 • 08:28

Možná objevila něco co jí zarazilo...i Gott byl jen člověk, zpíval dobře pro valnou většinu populace, ale měl své pocity a v hormonálním věku i touhy...budiž mu země lehká

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.