Takovou reakci Ivana nečekala! Klíčový člověk se k ní »otočil zády« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Takovou reakci Ivana nečekala! Klíčový člověk se k ní »otočil zády«

Ivana Gottová
Ivana Gottová (David Kundrát, archiv)

Dokument o životě a posledních chvílích Karla Gotta (†80) bude bez nadsázky největší událostí letošního podzimu. Jenže člověk, který byl Mistrovi velmi blízko, sedadlo před plánem 15. října neobsadí. Přestože ho Ivana Gottová (44) pozvala.

Tou důležitou osobou, která se Zlatým slavíkem prožila řadu nezapomenutelných chvil, navíc spoluvlastnili agenturu GoJa, je sám František Janeček (76). Jeho vysvětlení, proč bude mezi VIP osazenstvem chybět, je ale velmi lidské i pochopitelné. „Mě v nedávné době pozvala Ivanka na promítání dokumentu a já jsem se jí omluvil, protože jsem viděl jenom trailer a mě to drtí. Já se k tomu přiznávám. Pořád mě to bolí,“ vysvětlil Janeček webu Expres.cz.

Bohdalová o Gottovi ve Studiu Blesk: Na jeho manželku ať mi nikdo nesahá!

Video se připravuje ...

„Je rozdíl, když někoho potkáte občas, a je rozdíl, když někoho znáte dvacet let. My jsme se znali více než padesát let a dvacet let velmi intenzivně. Pro mě je to velmi bolavé místo. Místo po něm je nevratné. Zpěvák jeho typu je neopakovatelný a už nikdy žádný nebude,“domnívá se vlivný producent, který ještě dodal, že Karlovo místo už nikdo neobsadí a že ho nepřestává mrzet, že se jejich cesty rozdělily.

„Neshodli jsme se na jednom projektu. Pak došlo k tomu, že dostal nabídku od jiných lidí, že by ho zastupovali, a bylo to vyřízené. Bylo mi to líto. Lhal bych a předstíral bych. Rozchod s velikánem jeho typu vám musí přijít vždy líto. Je to neopakovatelný člověk,“ uzavřel Janeček.

Janeček slavil 75 s plejádou gratulantů! Nadělil si premiéru Čarodějky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.