Vystřižené záběry z filmu Karel: Náplast za odloženou premiéru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vystřižené záběry z filmu Karel: Náplast za odloženou premiéru

Decibely lásky: Režisér Miloslav Halík vysvětluje dceři Karla Gotta Charlottce, jak má pojmout scénu.
Decibely lásky: Režisér Miloslav Halík vysvětluje dceři Karla Gotta Charlottce, jak má pojmout scénu. (Foto Blesk - Martin Hykl, Zbyněk Schnapka a film Decibely lásky)

Premiéru filmu Karel musela vdova Ivana Gottová (44) kvůli novým vládním opatřením odložit! A tak fanouškům Karla Gotta (†80) alespoň ukázala vystřižené záběry z filmu.

Ty tvůrci nastříhali do oficiálního klipu ke snímku, kterým se prolíná nová verze Mistrova hitu Jdi za štěstím. Tu natočil krátce před svojí smrtí se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu. V rámci vystřižených scén je vidět i záběr z chalupy Gottových v Doubici, na němž Karel drbe záda své dceři Charlottce (14).

Trailer na dokument Karel o životě Karla Gotta

Video se připravuje ...

V jiné scéně je zase vidět, jak z paluby soukromého tryskáče přítele a mecenáše Leona Tsoukernika (46) sleduje zasněžené Alpy při své poslední cestě k moři, když ho král kasin pozval loni v červnu do své vily na Sardinii. „Jsem vděčná, že vám můžeme snad alespoň trochu pozvednout náladu v tak nejisté době právě videoklipem k úvodní písni Jdi za štěstím,“ napsala Ivana Gottová.

Nepoužité záběry z filmu Karel: Ivana je zveřejnila v novém klipu s největším hitem!

Video se připravuje ...

Podívejte se na rozhovor s režisérkou dokumentu Karel Olgou Špátovou: 



Přečtěte si
mbmb
10. 10. 2020 • 06:23

Lidé mají naprosto jiné starosti,místo odborníků mluví VIP a voják ,jsme unavení téma Gott je 80 lety dědek a tak supove prodělají s Ivanou na slatanine o zpevackovi z RVHP

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.