Z toho až mrazí! Tohle o Gottovi vůbec nikdo netušil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Z toho až mrazí! Tohle o Gottovi vůbec nikdo netušil!

Foto z dokumentu Karel o životě Karla Gotta
Foto z dokumentu Karel o životě Karla Gotta (Karel Gott Agency)

Mistra doprovázel jako bubeník 25 let, prožil si zároveň milostný románek s jeho dcerou Dominikou (46). Na Slavíka nyní zavzpomínal Jan Žižka (65) pro Blesk.cz. A potvrzuje, že v jeho chování vážně bylo cosi „božského“. Skutečně to až bere dech!

Své vzpomínky na legendu sepsal v knize Zlatá léta s Karlem Gottem aneb Čtvrt století za zády Mistra. V ní měl dle uvedeného zdroje zmínit i to, jak neskutečně se Karel zachoval k hvězdě Semaforu Zuzaně Burianové (72), když se dostala do nezáviděníhodného maléru.

Trailer na dokument Karel o životě Karla Gotta:

Video se připravuje ...

Té totiž v říjnu roku 1980 náhle zemřel manžel Ján Roháč (†48), režisér Silvestrů na Kavčích horách, na infarkt. „Tehdy jim Karel půjčil nějaké peníze na stavbu domu. Když k té tragické události došlo, Karel dluh jeho vdově velkoryse odpustil,“ prozradil Žižka. „Ale takový on byl, často dělal dobré skutky,“ zdůraznil. „S jeho odchodem skončilo něco pěkného, co ani neumím pojmenovat...“ svěřil Blesku Gottův dlouholetý spolupracovník. 

Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
24. 9. 2020 • 05:19

Není v pořádku, že výše uvedený článek má fotomontáž s Karlem Gottem a Ivanou Macháčkovou , protože Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Ivana Macháčková musí se velmi stydět, jít na straně a být úplně pryč! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest!!!

Ivana Macháčková v minulosti oslavila svatbu s jiným mužem v Německu. Na výše uvedené fotomontáž Ivana Macháčková nosí snubní prsten na pravé ruce, což je důkaz za to, že Ivana Macháčková opravdu oslavila svatbu s jiným mužem v Německu, protože lidé, které oslavili svatbu v Německu, nosí snubní prsten na pravé ruce.

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta.

Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám.

Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

mord
24. 9. 2020 • 00:29

Stará Šmudla Bellmek zase blouzní a lze. Mazej vytírat a nezvracej nesmysly

-bello-
24. 9. 2020 • 00:23

Já se omlouvám, ale za to, že to sem padlo několikrát já nemůžu, prostě to blblo.
-------------
"Ano, pane Jiří " je úžasná písnička s Buriánovou , ale vybavila se mi i Malknechtová a Jelínek - Motýl .

Je mi jedno, kolik Buriánové Gott odepsal, moc toho nejspíš nebylo.
Ján Roháč zemřel v 48 letech.
Kdo koukne na jeho filmografii omdlí nad tím co stačil udělat a jaký záběr měl. Byl vynikající .

-bello-
23. 9. 2020 • 22:48

http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=OJ­nUIEv­LYMc&l­ist=P­LKno_P­yxSdC­a_iV­K_uN­HSlCr_­IQTR2­WBw&in­dex=17­https:­//www­.you­tube­.com/w­atch?­v=OJ­nUIEv­LYMc&l­ist=P­LKno_P­yxSdC­a_iV­K_uN­HSlCr_­IQTR2­WBw&in­dex=17

-bello-
23. 9. 2020 • 22:48

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.