Studená sprcha pro Gombitovou! To od Ivany Gottové vážně nečekala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Studená sprcha pro Gombitovou! To od Ivany Gottové vážně nečekala

Marika Gombitová nezazpívá na koncertě pro Karla Gotta.
Marika Gombitová nezazpívá na koncertě pro Karla Gotta. (Blesk)

Legenda slovenské hudební scény plánovala velkolepý návrat na československá pódia. Jenže pak přišla pandemie koronaviru, která jí přetnula veškeré plány. Mariku Gombitovou (63) zklamala ještě jedna věc.

Proslýchalo se, že i ona by měla vystoupit na vzpomínkovém koncertu Karla Gotta (†80), který organizuje vdova Ivana. Jenže Gombitová tyto zvěsti dementovala: „Mám radost, že pro Karla zrealizují takovýto koncert, ale informace, že na něm vystoupím, není pravdivá. Protože pozvání, abych na něm zazpívala, jsem od organizátorů nedostala,“ prozradila zpěvačka pro Blesk. Ačkoliv byla Mistrovou přítelkyní, to, jaké Ivana Gottová pozve interprety, nemá šanci nijak ovlivnit. Nezbývá, než se s realitou smířit. 

Marika Gombitová: Do »důchodu« se nechystám

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
22. 7. 2020 • 17:48

Gombitová nema čo hľadať na spomienkových vystúpeniach Gotta. Tak nech táto skriekajuca starena nevydiera,lebo už dávno nespieva a jej 40 ročne socialistické skriekanie na playback nikoho nezaujima. Nemá čo nové ponúknuť,a staré pistanie Slováci musia povinne počúvať cez médiá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.