Strach o Gombitovou: Alarmující zprávy ze soukromí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Strach o Gombitovou: Alarmující zprávy ze soukromí!

Marika Gombitová se na pódiu neubránila slzám.
Marika Gombitová se na pódiu neubránila slzám.  (profimedia.cz)

Slovenská zpěvačka Marika Gombitová (62), která se několik let držela v ústraní, jelikož skončila po úrazu upoutaná na invalidní vozík, zažila v roce 2016 velkolepý comeback. Při prvním koncertu konaném po dlouhých dekádách, si vychutnávala hned několikanásobný potlesk ve stoje. Na bratislavský Zimní stadion Ondřeje Nepely dorazily tisíce jejích fanoušků. Jenže nyní přichází po vzestupu bohužel zase pád.

Ačkoliv se při prvním vystoupení, kterého se účastnila řada hvězd z bývalého Československa, mluvilo o definitivním návratu na pódia, zdá se, že to byla očekávání značně přemrštěná. Pravdou sice je, že se jí podle webu Šarm.sk první rok skutečně dařilo. Její tehdejší společnost Crystal Studio podle citovaného portálu tenkrát zvýšila svůj zisk o 268%. Také její tržby se více než zdesetinásobily a zpěvačka utržila více než 400 tisíc eur za rok.

Má to prý ale háček. „Je třeba rozlišovat, že nešlo o čistý zisk, protože ten je rozdílem mezi příjmy a výdaji. Při organizování koncertů jsou náklady poměrně vysoké, proto se lákají sponzoři, kteří je dokážou prostřednictvím svých finančních prostředků snížit,“ řekl pro Šarm zdroj z branže. Přesto to něco Marice Gombitové hodilo, třebaže o zbohatnutí prý nemohla být zrovna řeč.

 

Pád dolů
Rok 2017 byl už však o dost horší. V roce následujícím už se dostala zpěvačka se svojí firmou dokonce do ztráty. „Společnost Crystal Studio MG. S. r. o. se v roce 2018 dostala do ztráty z 8925 eur na -3965 eur. Tržby jí poklesly o 25% na 18 434 eur,“ uvádí ekonomický on-line portál finstat.sk. Gombitová se tak nyní pohybuje v tzv. červených číslech. Navíc má pro tento rok v připravovaných událostech na svém webu uvedenou jen jednu jedinou akci. Tím si závratný příval peněz bohužel nezajistí. Znamená to, že zpěvačka z pódií mizí už napořád? Nebo se jí podaří ještě další restart?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.