Gombitová a Gott: KRACH ŽIVOTNÍHO KONCERTU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gombitová a Gott: KRACH ŽIVOTNÍHO KONCERTU!

Jejich očekávaný koncert nebude!
Jejich očekávaný koncert nebude! (Foto: ara)

Měl to být nejočekávanější koncert roku! Karel Gott (78) a Marika Gombitová (61) se na něm 15. září v Bratislavě chystali zazpívat v rámci letošního 100. výročí založení Československa. Jenže pořadatel akci z ničeho nic zrušil! A tisíce lidí, kteří už si zakoupili lístky, tím pěkně naštval.

„Koncert byl zrušený z organizačních důvodů,“ napsal Aha! pořadatel Luboš Ševčík. Na další dotazy do uzávěrky tohoto vydání už nereagoval. Podle informací Nedělního Aha! se obával, aby zpěvák své vystoupení neodvolal ze zdravotních důvodů tak jako se to stalo1. května . Tehdy onemocněl virózou a pořadatel za něj během pár dní musel rychle hledat náhradu, v košické Steel Aréně místo něj vystoupil Josef Laufer (79) a Marie Rottrová (76). Luboš Ševčík sklidil obrovskou kritiku za to, že lidé neslyšeli Českého slavíka, kterého si zaplatili.

„Vždyť už bylo prodáno několik tisíc vstupenek! To přece nemůže být kvůli penězům, tam už musela být velká tržba,“ pozastavil se v debatě na Facebooku Bronislav. „To je mi moc líto, strašně jsem se těšila,“ napsala Silvia. A takových postesknutí jsou na sociálních sítích stovky.

Co vedlo ke zrušení koncertu ve velké hale Ondřeje Nepely, kam se vejde okolo 11 tisíc lidí, netuší ani samotný Karel Gott. „Nejsme pořadatelem koncertu, na důvody zrušení se musíte zeptat jeho,“ napsala zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

I Češi vrací lístky
Na koncert měly zakoupené vstupenky také stovky Čechů. Pokud si je lidé objednali přes internet, dostanou instrukce o vrácení peněz e-mailem. „Zákazníci, kteří si zakoupili vstupenky na prodejním místě, je mohou vrátit přímo tam,“ píše pořadatel koncertu na internetových stránkách.



Přečtěte si
aveneta
4. 6. 2018 • 11:47

Oba jsou již za zenitem....kdyby tak vstupné na ně bylo za stovku, tak by starší generaci dopřáli radost, ti již hůře slyší, nepoznají zpěv na živo od playbecku...no, dnes již mladší lidé dají peníze za vstupné jen za kvalitu a současný styl...

ad-ga
4. 6. 2018 • 08:42

Souhlasím, Gott může být rád, že se vyhrabal z nemocí a užívat si klidné stáří a věnovat se dcerkám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.