Ivana Gottová praštila do stolu! VŠECHNO JE JINAK | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivana Gottová praštila do stolu! VŠECHNO JE JINAK

Ivana Gottová
Ivana Gottová (M. Sekanina, D. Malík, M. Pátek, P. Machan, Profimedia.cz, archiv)

Se zařizováním vzpomínkového koncertu Karla Gotta (†80) je spousta práce. Své o tom ví především Ivana Gottová. Ta kromě organizačních věcí musí řešit i vzniklé nepříjemnosti s umělci. Jak to bylo s Marikou Gombitovou?

„Mám radost, že pro Karla zrealizují takovýto koncert, ale informace, že na něm vystoupím, není pravdivá. Protože pozvání, abych na něm zazpívala, jsem od organizátorů nedostala,“ pověděla Blesku před časem legendární Gombitová. Někteří tak opět začali zbrojit proti Ivaně Gottové a ptali se, zda za nepřítomnost Mariky může právě ona. Podle managementu Karla Gotta je však vše jinak.

Marika Gombitová: Do »důchodu« se nechystám

Video se připravuje ...

„Letos v březnu oslovil management Karel Gott Agency slovenského promotéra zastupujícího Mariku Gombitovou a poptali jsme její vystoupení na vzpomínkový koncert Pocta Karlu Gottovi. Nikdo na naši poptávku nereagoval, takže není pravda, že by paní Gombitová nebyla pozvána,“ řekla Super.cz mluvčí rodiny Gottových Aneta Stolzová. Snad se tedy Gombitová na koncertě objeví.

Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 7. 2020 • 10:57

jity
nechápu proč nechápete, že mám jiný názor na ty dvě, než vy!

majojo
24. 7. 2020 • 17:48

Zdá se, že Ivana Gottová zatím nepraštila do ničeho, ale měla by praštit. Do autora tohohle přbiblého článku.

jity
24. 7. 2020 • 12:42

bello nechápu co vám ty dvě udělaly, znáte je osobně? Proč se do nich navážíte? Je to jejich věc jak se domluví a Dominika se vám zdá pravdomluvná? Mě přije spíše, že je holka zralá na protialkoholní léčení. Je ji škoda byla to docela hezká holka a nyní je z ní troska.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.