Zákeřný podraz na Ivanu Gottovou: »Podpáskovka« z blízkých řad? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zákeřný podraz na Ivanu Gottovou: »Podpáskovka« z blízkých řad?

Ivana Gottová
Ivana Gottová (Foto: D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek P. Machan)

Něco takového vdovu po Karlu Gottovi (†80) nenapadlo nejspíš ani v nejčernějším snu. Mistrův účet na Instagramu, který věrní zpěváka rádi sledovali i po jeho smrti, nechal kdosi zablokovat.

Jak je to možné? Stačilo málo. Nějaký „dobrák“ o to požádal správce sociální sítě, jak píše Blesk.cz. „Milí příznivci, v průběhu měsíce srpna byl zablokován oficiální instagramový účet Karel Gott. Dle zaslané zprávy z Instagramu, se někdo musel vydávat za rodinného příslušníka, jenž tento profil nahlásil správě Instagramu s tím, že Karel Gott zemřel a chce, aby byl účet zablokován!“ napsala na oficiální facebookový profil Karla Gotta, aby vysvětlila, proč už se příznivci jejího muže nedostanou ke snímkům, které tam měl nahrávat sám zpěvák.

Bohdalová o Gottovi ve Studiu Blesk: Na jeho manželku ať mi nikdo nesahá!

Video se připravuje ...

„Takový profil pak Instagram nazve jako „Zvěčnění instagramového účtu zesnulé osoby“, což znamená, že se už správce tohoto profilu nikdy k účtu nedostane a zůstává navždy zmrazen,“ vysvětlila Ivana, proč tedy založila úplně novou instagramovou stránku, nesoucí název agentury Karla Gotta, tedy ve znění karelgottagency. Jenže snímky jejího zesnulého muže jsou bohužel nenávratně pryč.

„Nechápu pohnutky dotyčného, chtěla jsem účet používat pro vás, manželovy příznivce, abych vás informovala o všech aktivitách a zajímavostech spojených s jeho odkazem. Je to velká škoda, ale taková je bohužel doba!“ dodala ještě k šokující události.

Gott po koncertě mezi fanoušky: S manželkou jen zářil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1pravda1
4. 9. 2020 • 13:50

Tak konečně, Ivana Gottová není Karel Gott a tento účet měl být zablokován po jeho smrti automaticky. Gott na něj již přispívat nemůže ani ho kontrolovat! Po smrti banka nenechá účet, nemůže jezdit na řidičák mrtvého atd. Na to co to ta ženská stále hraje? Nemá ani tu úctu, a myslí si zřejmě, že ona je Gott. Je to jen zlatokopka podle mého názoru a rozežraná jako v pohádce o zlaté rybce. Stačí ukázka z filmu, jak se k němu chovala - jak štěkla, trpíš nechutenstvím tak jedeme do nemocnice. Žádné miláčku, není ti dobře, nechceš, aby se na tebe podíval lékař... Gott se zmohl jen na zoufalé, nikde nevolej, jen to rozčiluje...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.