Fanoušci Mistra se zlobí: Zlost kvůli reklamě na pohřeb Gotta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Fanoušci Mistra se zlobí: Zlost kvůli reklamě na pohřeb Gotta

Karel Gott
Karel Gott (Pavel Machan, archiv)

Vůbec se toho nebojí! Renomovaná pražská pohřební služba, která se loni na podzim starala o pozůstatky Karla Gotta (†80) a vypravovala mu hned dvě poslední rozloučení na Žofíně a v katedrále svatého Víta, si teď dělá přes Slavíka reklamu. A to některé jeho fanoušky pobouřilo!

„Rádi bychom poděkovali rodině Karla Gotta za důvěru, se kterou se na nás obrátila pro vypravení mistrova pohřbu,“ stojí na webu pohřební služby a nechybí ani fotografie pořízené z živého vysílání České televize. „Bylo nám ctí, že jsme mohli svým úsilím přispět k důstojnému poslednímu rozloučení, které oslovilo celý národ. S hlubokou úctou, Pegas CZ,“ stojí v další části prohlášení.

První záběry z filmu KAREL: Neobvykle intimní pohled na Gotta:

Video se připravuje ...

Je to síla!
Samotná pohřební služba na dotaz deníku Aha!, zda je domluvená na formě této propagace s rodinou Karla Gotta, do uzávěrky tohoto vydání nereagovala. „Je to síla, že to vůbec zveřejní! To přece každý v televizi viděl, která to firma dělá. To se tím ještě musí na webu chlubit? S úctou a pokorou ke Karlovi si to neměli dovolit,“ napsala v komentáři na internetu paní Věra. „Je to ke Kájovi neuctivé!“ komentovala to další z fanynek.

Vypravili i pohřeb Pilarové
Pohřební služba na svém webu píše, že také vypravovala poslední rozloučení se zpěvačkou Evou Pilarovou (†80). „Tímto děkujeme manželovi Evy Pilarové, panu J. Kolomazníkovi za důvěru, kterou v naši firmu vložil,“ stojí na internetu.

Dominika Gottová promluvila v nové knize: Chtěla jsem, aby národ znal pravdu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 8. 2020 • 08:57

Nevím, proč se " fanynky " rozčilují.Je to běžné, zmínit klienty , činí tak všechny firmy a pokud by fanynky nebyly sebestředné a blbě přecitlivělé na jméno Gott, mohly by uznat, že 99 % lidí vůbec netušilo, jaká firma ( kromě " firmy stát ") pohřeb realizovala..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.