Patejdl prvním milencem Gombitové? VŠE BYLO JINAK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Patejdl prvním milencem Gombitové? VŠE BYLO JINAK!

Gombitová na pohřeb Vašo Patejdla (†68) nedorazila
Gombitová na pohřeb Vašo Patejdla (†68) nedorazila (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek, Herminapress.cz)

Vašo Patejdl, který v 68 letech podlehl rakovině slinivky, měl být údajně prvním mužem v životě Mariky Gombitové (66). Jak to bylo doopravdy?

„Je pravda, že když jsme byli mladí, já jsem měl dvacet a ona osmnáct, tak jsme měli jedno období takový vztah. Byl ale čistě platonický a nikdy to nepřerostlo do intimního poměru. Jezdili jsme na výlety do Budapešti, proběhly polibky, chození za ručičky, ale tím to skončilo. A je to už dávná historie," prozradil Vašo Patejdl před časem v Sedmičce. Se známou zpěvačkou je ostatně pojila pracovní spolupráce, třeba na pohádce Sedmero krkavců.

„Původně jsem dělal jen na muzice a nápad, aby to nazpívala Marika Gombitová, se objevil až úplně na konci. Přišli s tím producenti. Sice jsem s Marikou v minulosti děla hodně věcí, ale teď už jsem s ní dlouho nebyl v kontaktu. Ani bych se neodvážil ji do něčeho nutit. Takže jsem byl rád, že se dohodli," zavzpomínal muzikant.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.