Gombitová (67) oslavila narozeniny netradičně: Byla z Prahy (a z Felixe) celá paf | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Gombitová (67) oslavila narozeniny netradičně: Byla z Prahy (a z Felixe) celá paf

Marika slavila během plavby po Vltavě.
Marika slavila během plavby po Vltavě. (Blesk:Renata Matějková)

Pár dní po svých narozeninách zamířila slovenská legenda Marika Gombitová (67) do Prahy. Na leden tu chystá dva velké koncerty, těší se, že vyprodá O2 arénu. Od producenta dostala nečekaný dárek, plavbu lodí po Vltavě.

„Ještě nikdy jsem nebyla na takovémto plavidle. Cítím se super,“ rozplývala se ve čtvrteční podvečer Marika, která si z vodní hladiny prohlížela všechny krásy Prahy. „Když vidím tu nádheru, dala jsem si závazek, že se sem musím vracet častěji, abych ji víc poznala. To je můj sen,“ dodala.

Exkluzivní zpověď Gombitové před koncerty v Česku: Mám u vás druhý domov!

Video se připravuje ...

Před pár dny oslavila narozeniny a tak nechyběly dárky – tím hlavním bylo vystoupení muzikanta Felixe Slováčka, který ji téměř »do ouška« zahrál píseň Nádherná a téměř ji dojal k slzám. „Největší dárkem pro mě je, když se probudím zdravá a když si můžu užívat lásku mých psíků, bišonků. Dva ze tří jsou tady se mnou v Praze,“ dodala.

Na vozíčku je už 43 let, po děsivé autonehodě, si vyslechla krutý verdikt lékařů: »Už nikdy nebudete chodit. Ani zpívat!«. Po půl roce se ale vrátila. „Nevzdávala jsem se. Začala jsem trénovat zpěv, cvičení, hlasivky. Ale přišla jsem na to, že bez bránice není zpěv, takže pracuji na fyzické kondici – břišní svaly, přitahování, činky, posilovna, hodinu a půl alespoň každý druhý den. Pokud chci zpívat a dobře se cítit, tak musím,“ prozradila zpěvačka na Radiožurnálu Lucii Výborné. Pražské koncerty proběhnou 16. a 30. ledna 2024, zazní i dvě nové písně a populární Vyznanie.

„Když ho zpívám, prožívám velké emoce. Promítá se mi v hlavě, jak jsem písničku nahrávala, jak jsem přemýšlela, když jsem ji dostala, zda ji vůbec vyzpívám. Naštěstí to dopadlo dobře,“ usmívala se zpěvačka.

Zpěvačka pozdravila své fanoušky: Dojemné

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.