Gombitová odkryla karty: Návrat do krajiny dětství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gombitová odkryla karty: Návrat do krajiny dětství

Marika Gombitová
Marika Gombitová (Patrik Ratjský)

Zítra slaví 67. narozeniny. Marika Gombitová se vydala na východní Slovensko, kde v Turanech nad Ondavou přišla na svět. „Prožila jsem tam nádherné dětství. Rodiče sestru Helenku, bratry Michala, Janka a Dušana a mne vedli k lásce k hudbě a ke zvířatům,“ zavzpomínala pro Aha! zpěvačka.

Nekorunované královně slovenského popu láska k čtyřnohým tvorům zůstala po celý život. Své miláčky, bišonka Lásku, maltézáčka Majku a nalezence Bellu, si vzala s sebou.

Marika Gombitová

Pozdrav Mariky Gombitové: Tohle vzkázala fanouškům

Video se připravuje ...

Chybí jí přátelé

„Jinak samozřejmě stále bydlím v Bratislavě,“ ujistila Marika. Už se moc těší na lednové koncerty v pražské O₂ areně. Jen jí tam několik lidí bude velice scházet. „Pochopitelně Karel Gott, Miro Žbirka a Vašo Patejdl. Nazpívala jsem s nimi nádherné duety a byli to mí velcí přátelé. Nejen kolegové,“ upřesnila Gombitová. Je ráda, že se rozhodla splnit Mekymu jeho sen a narozeninový koncert před sedmi lety k jejím šedesátinám kvůli němu o měsíc posunula.

Cenná a ceněná

Nyní na své narozeniny může bilancovat s úsměvem. V roce 2018 převzala z rukou slovenského prezidenta Andreje Kisky Pribinův kříž I. třídy za mimořádné zásluhy o kulturní rozvoj Slovenské republiky v oblasti populární hudby. Ve stejném roce se stala první ženou, která získala Velkou cenu Slovenského ochranného svazu autorského za celoživotní dílo. Loni v prosinci vyprodala bratislavskou sportovní halu a už se nemůže dočkat, až vystoupí v Praze.

Slovenský muzikálový hit Vyznanie z písní Modusu míří do Prahy: Žbirka ho nestihl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.