Zpěvačka Klarisa je nová Gombitová? Šikana v dětství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zpěvačka Klarisa je nová Gombitová? Šikana v dětství

Klára Miščíková alias Klarisa
Klára Miščíková alias Klarisa (archiv Blesku)

Zpěvačka Klarisa, vlastním jménem Klára Miščíková (16), patří k nastupujícím hvězdám díky silné fanouškovské základně na sociálních sítích i zvonivému hlasu, připomínajícímu Mariku Gombitovou (65). Kdysi za něj přitom sklízela posměch!

Klarisa o Valentýnu zazářila songem Neverím, který si během pár dnů od premiéry pustilo přes sto tisíc sledujících. „Takový výbuch jsem nečekala, je to moje první autorská píseň, takže jsme velice spokojená,“ raduje se Klarisa, která do klipu zapojila i své fanoušky. „Měli překreslovat moje snímky, nakonec jich přišlo asi třináct tisíc, ale nemohli jsme použít všechny, prostě se nevešly. Ale všem za něm moc děkuji, ten nával překvapil,“ říká zpěvačka, jejíž barva hlasu a zvonivý podtón bývá přirovnáván k projevu Mariky Gombitové či Dary Rolins.

„Lichotí mi to, tu barvu hlasu vnímám jako dar, a zpívat písně Mariky nebo Dary je na Slovensku povinná jízda. Ale zas tak tolik si nefandím, abych se k nim přirovnávala,“ směje se Klarisa. „A to mě přitom v dětství na internetu kvůli hlasu šikanovali, že je prý moc pisklavý,“ krčí rameny vycházející hvězda, studující na pražské konzervatoři.

Klára Miščíková alias Klarisa: V dětství mě kvůli hlasu šikanovali!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
_ImDartix_
28. 7. 2022 • 14:10

354 tis subs ano ani pes
najprv si pozri kto to je a potom píš niečo

Petr Derby
18. 2. 2022 • 12:36

slecna je a bude hvezdou pouze v tomto pritroublem clanku, protoze po ni v realu nestekne ani pes.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.