Hrdá Čechoslovačka Marika Gombitová: Návrat do Čech po 7 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hrdá Čechoslovačka Marika Gombitová: Návrat do Čech po 7 letech!

Marika Gombitová
Marika Gombitová  (Martin Hykl, Facebook)

Po dlouhých sedmi letech bude Marika Gombitová (66) koncertovat v Čechách. Producentu Tomáši Ságlovi (49) se povedl vskutku majstrštyk, když si 8. března na MDŽ se slovenskou megahvězdou v Bratislavě plácl. Termíny koncertů ještě nejsou známy.

A protože Gombitová je věhlasná svojí pečlivostí, bratislavské schůzce předcházelo několikaměsíční jednání. A Marika, která naposledy v Praze koncertovala v roce 2017, se na koncerty v Čechách a na Moravě v roce 2024 nesmírně těší. „V Čechách, na Moravě a ve Slezsku mám spousty fanoušků, kteří mi píší a jsem s nimi v kontaktu. Vždycky, když přemýšlím o koncertech, automaticky počítám s tím, že zazpívám i v Česku, protože jsem Čechoslovačka,“ řekla nám zpěvačka a prozradila, že v Praze by ráda složila hlavu opět ve svém oblíbeném hotelu, který by měl být čerstvě po velmi složité rekonstrukci.

Gombitová zkolabovala kvůli Žbirkovi. A Felix plánuje útěk před Dádou a Lucií

Video se připravuje ...

„Vzhledem ke svému zdravotnímu stavu nerada experimentuji a držím se osvědčených věcí, se kterými mám dobré zkušenosti a už přesně vím, co od nich můžu očekávat. Proto jsem věrná už mnoho let InterContinentalu,“ říká Marika. Její koncerty prý budou monstrózní, detaily nám Marika řekne hned po Velikonocích. „Budou to opravdu velké koncertní věci hodné velikosti slovenského klenotu jménem Marika Gombitová,“ slibuje producent Ságl.

Chtěla psíka Beníka

Majitelka 3 pejsků Marika poprosila producenta Ságla, aby do Bratislavy přijel i se svým čtyřnohým Beníkem. Toho potom Ságl vyfotografoval se všemi dárky, které od zpěvačky dostal.

Petra Janů slaví 70 let

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
23. 9. 2023 • 18:19

Jak je to dlouho, co prohlásila, jak lidmi pohrdá?

Uživatel_5513200
16. 6. 2023 • 10:12

Já se picnu, ona ještě žije? Na to už může jít jen úplný zoufalec. Navíc ta cena je nehorázná zlodějina!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.